in

The Boys 3. Sezon Çalışmaları Ara Vermeden Devam Ediyor

The Boys 3. sezon çalışmaları fazla ara vermeden başlıyor. Amazon Prime’ın popüler dizisi, yeni sezon çekimlerine Şubat 2021’de başlayacak.

The Boys 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime’ın sevilen sıra dışı süper kahraman dizisi The Boys 3. sezon çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Dizinin 2. sezon finali 9 Ekim 2020 tarihinde yayınlanacak. Dizinin yeni sezonu için çekimlere ise Şubat 2021’de başlanacak.

Eric Kripke’nin yaratıcılığını üstlendiği The Boys dizisi kısa zaman önce, henüz 2. sezonun ortalarındayken 3. sezon onayını alarak gönülleri ferahlatmıştı. Ardından bir de Boys evreni genişletilerek bir tür süper kahramanlar üniversitesine odaklanacak olan yan dizinin haberi gelmişti.

Şimdi ise Türkiye’de de resmi yayına başlayan Amazon Prime Video’nun popüler yapımında, yeni sezon için fazla beklemeyebileceğimiz ortaya çıktı. Koronavirüs pandemisi birçok dizinin yapım ve yayın takvimini altüst etti. Ancak The Boys için planlanan program şu anlık gayet tempolu gözüküyor. Anlaşılan Amazon, dijital platformunun en gözde yapımı için izleyicileri fazla bekletmek istemiyor.

- Reklam -

The Boys 3. Sezon

Ekranların fenomen dizisi Supernatural ile tanıdığımız Eric Kripke tarafından yaratılan The Boys’ta Seth Rogen ve Evan Goldberg yürütücü yapımcı olarak yer alıyor. Dizi ise yozlaşmış süper kahramanları kontrol altında tutmaya çabalayan bir ekibi konu alıyor.

Iatse873’nin paylaştığı bilgilere göre, The Boys 3. sezon çekimleri 1 Şubat 2021 tarihinde başlayacak.

The Boys 3. Sezon Bölümlerinde Supernatural Yıldızı Jensen Ackles da Yer Alıyor

Dizinin 3. sezonunda, Supernatural’da 15 sezon boyunca yer alan başrol Jensen Ackles’ın da karşımıza çıkacak. Başarılı oyuncu dizide Soldier Boy adlı karakteri canlandıracak.

Soldier Boy, The Boys evreninin ilk süper kahramanı olma özelliğini taşıyor.

Eric Kripke, dizinin yeni sezonuna Supernatural’dan çalışma arkadaşını dahil ederek diziye yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

- Reklam -

Supernatural Jensen Ackles The Boys 3. Sezon

Ayrıca Amazon dizisine olası bir Supernatural takviyesi daha gündemde. Dizide John Winchester’ı canlandıran Jeffrey Dean Morgan da The Boys oyuncu kadrosuna katılabilir. Morgan ayrıca Grey’s Anatomy ve The Walking Dead’de (Negan) yer almıştı.

1 adet Primetime Emmy adaylığı bulunan yapımın oyuncu kadrosunda Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara ve Nathan Mitchell gibi isimler yer alıyor.

Dizinin 3. sezon yayın tarihi henüz netleşmedi.

Peki siz Amazon dizisini takip ediyor musunuz? 2. sezon sizin için nasıl ilerliyor? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


The Boys Kısa Filmi: 1. Sezon Sonrası Billy Butcher Ne Yapıyordu?

Kaynak: iatse873 

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Halaskâr - Ş. Yüksel Yılmaz

Halaskâr: Ş. Yüksel Yılmaz’dan Yerli Bilimkurguda Büyük Adım

Mr. Freeze Joker benzeri solo film

Mr. Freeze, Joker Benzeri Kendi Orijin Filmine Kavuşabilir