in ,

Ryan Reynolds Uzaylı “ALF”i Yeniden Hayata Döndürüyor: İşte İlk Tanıtım

ALF Dünya’ya geri dönüyor. 80’lerin ikonik uzaylısı, ünlü oyuncu Ryan Reynolds’ın ellerinde bir kez daha hayat bulmaya hazırlanıyor.

ALF Yeniden Başlıyor: İşte İlk Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

ALF, Hollywood yıldızı Ryan Reynolds’ın Maximum Effort kanalında gerçekleştirdiği yaratıcı bir girişimle geri dönüyor. Dizinin ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı.

ALF, 80’lerin ikon sit-com’ları arasında yer alıyor. Yapım Melmac gezegeninden gelen uzaylı ve tüylü yaratık yaratık (“Alien Life Form”un kısaltması / Uzaylı Yaşam Formu) ve davetsiz misafir olarak kaldığı Willie ailesinin evindeki maceralarını konu ediniyordu.

Maximum Effort kanalı, Fubo, Amazon Freevee ve Tubi gibi platformlarda yayınlanan bir kanal ve klasik dizinin yayın haklarını da bünyesine katarak özel bir deneyime hazırlanıyor. İzleyiciler yeni maceralara tanıklık ederken, “Maximum Anlar” adı verilen yeni sponsorlu içeriklerle de buluşacaklar. Dizinin yaratıcısı Paul Fusco ve Shout! Studios, sponsorlu içeriklerin hazırlanmasında kanalla işbirliği yapıyor.

- Reklam -

ALF’in geri dönüşü sadece nostalji değil, aynı zamanda reklam dünyasının da radarında. Ünlü uzaylı, Mint Mobile (Reynolds’un T-Mobile’a milyarlarca dolarlık bir anlaşma ile sattığı başka bir marka), Amazon’un video kapı zili markası Ring, HMS, Fubo ve MNTN gibi çeşitli markaları tanıtacak. Bu sponsorlu içerikler, uzaylı karakterin mizahıyla harmanlanarak izleyicilere ulaşacak.

Yapımdan ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

ALF Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

 

(Tanıtım fragmanına YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Maximum Effort Kanalı, “Caturday” olarak adlandırılan 29 Temmuz’daki ALF maratonuyla başlamış olacak. Bu maraton, hayranlara yıllar sonra tüylü uzaylının yeni maceralarını sunarken, aynı zamanda sponsorlu içeriklerin başlangıcına da tanıklık edecek. Ryan Reynolds, bu projeyle ilgili olarak şunları söylüyor:

- Reklam -

“Maximum Effort olarak risk almayı ve içeriklerle sponsorluk arasındaki çizgileri bulanıklaştırmayı seviyoruz. Çünkü her ikisinin de eşit derecede eğlenceli olabileceğine inanıyoruz. ALF’e olan mantıksız sevgimin yanı sıra, bu diziyi lisanslamamızın nedenlerinden biri de Paul Fusco, Shout! Studios ve cesur marka ortaklarımızın ALF’i hayata döndürmek için bizimle plan yapmak istemeleriydi.”

Reynolds’a göre karakterin geri dönüşü, reklam ve içeriğin mükemmel bir uyum içinde buluştuğu özgün bir projeye dönüşecek.

ALF Yeniden Başlıyor: İşte İlk Tanıtım

ALF İlk Olarak Warner Bros. Bünyesinde Geliştiriliyordu

Aslında dizi projesi, orijinal yapım sonrası ortaya çıkan ilk girişim değil. 2018 yılının ortalarında da, yapımın haklarının Warner Bros. tarafından satın alındığı ve bir televizyon dizisi için çalışmaların başladığı açıklanmıştı. Ancak projenin bir yere varmamasıyla birlikte iptal oldu.

Yeni projenin yapılan sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte başarıya ulaşma şansı hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Alf’i Alf yapan Müşfik Kenter’in dublajıydı. Tabi Türkçe yayınlanır mı bilmiyorum. Ama, bu adam gerçekten muhteşem işlere imza atıyor. Eskisinin tadını verir mi bilmiyorum da yine de izlenir. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Zeka Trafik

“Büyük Birader” Trafikte: Yapay Zekâ ‘Suçlu Gibi’ Araba Kullanan Kişileri Polise Bildiriyor

Lazarus Animesi Geliyor: Cowboy Bebop Yaratıcısı İş Başında

“Cowboy Bebop”ın Yaratıcısından Yeni Bilimkurgu Animesi: “Lazarus” Geliyor