in , ,

“Cowboy Bebop”ın Yaratıcısından Yeni Bilimkurgu Animesi: “Lazarus” Geliyor

Lazarus animesi duyuruldu. Cowboy Bebop yönetmeni Shinichirō Watanabe’nin yeni dizisinden ilk fragman paylaşıldı.

Lazarus Animesi Geliyor: Cowboy Bebop Yaratıcısı İş Başında
- Reklam -
- Reklam -

Yeni anime Lazarus duyuruldu. Cowboy Bebop yönetmeni Shinichiro Watanabe’nin başında yer aldığı projeye aksiyon yapımlarıyla tanınan Chad Stahleski de dahil oldu. Dizinin ilk kısa fragmanı da paylaşıldı.

YouTube’da yayınlanan Lazarus fragmanı, arka planda yer alan müziği çatışma ve dövüş anlarıyla harmanlarken, hikâyenin bilimkurgu unsurlarına da bolca yer veriyor. Görüntülerde çok sayıda farklı karakter sergileniyor. Ancak şu an için animenin seslendirme kadrosunun hiçbir ismi açıklanmadı.

Fragman, Jujutsu Kaisen, Attack on Titan: The Final Season ve Hell’s Paradise gibi serilerin arkasındaki animasyon stüdyosu MAPPA’nın yeni projenin yapımcılığını üstlendiğini doğruluyor. Ayrıca John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahleski de projeye dahil oldu ve anlatının aksiyon sahnelerinin çoğunu tasarlayacak. Saksafoncu Kamasi Washington ile yapımcı/müzisyenler Floating Points ve Bonobo dizinin müzikleri üzerinde çalışacak.

- Reklam -

Lazarus Animesi Geliyor: Cowboy Bebop Yaratıcısı İş Başında

Dizi çok da uzak olmayan bir gelecekte geçiyor. 2052 yılında geçen hikâye, insanlığın büyük bir bölümünü yok etme tehdidinde bulunan sözde mucize bir ilaç için aşı bulmakla görevli özel görev gücünü takip edecek. Lazarus sonunda Adult Swim’in gece kuşağının bir parçası olacak. Kanaln Anime ve Aksiyon Dizileri sorumlusu Jason DeMarco, projeden duyduğu heyecanı dile getirirken Watanabe’yi “yaşayan en büyük sanatçılardan biri” olarak tanımladı. Ayrıca Lazarus’u överek animenin “büyük fikirler, inanılmaz karakterlerle dolu” olduğunu belirtti.

Yayınlanan tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Lazarus Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Watanabe en çok, distopik bir evrende hayatta kalmaya ve biraz para kazanmaya çalışan bir grup ödül avcısını takip eden klasik neo-noir uzay Western animesi Cowboy Bebop ile tanınıyor. Dizi, 1990’ların anime dünyasının temel taşlarından biriydi ve Amerika Birleşik Devletleri’nde anime topluluğunun kurulmasına yardımcı oldu. Bazıları Cowboy Bebop’I ortam için bir geçit serisi olarak tanımladı.

- Reklam -

cowboy bebop netflix

Anime etkisi Netflix tarafından bir canlı aksiyon uyarlaması almasını da sağladı. Ancak yayın hizmetinin Cowboy Bebop’ı ele alması hayranlar ve eleştirmenler tarafından iyi karşılanmadı. Watanabe de Forbes’a verdiği bir röportajda “açıkça Cowboy Bebop değildi” diyerek Netflix orijinalinden memnun olmadığını dile getirdi. Proje, ilk sezonun ardından iptal edildi.

Lazarus için henüz bir yayın tarihi bulunmuyor.

Shinichiro Watanabe’nin yeni projesiyle ilgili ilk yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ALF Yeniden Başlıyor: İşte İlk Tanıtım

Ryan Reynolds Uzaylı “ALF”i Yeniden Hayata Döndürüyor: İşte İlk Tanıtım

George R.R. Martin - The Winds of Winter 6. Kitap

George R.R. Martin 12 Yıldır Beklenen “The Winds of Winter” Hakkında Konuştu: “İlerleme Kaydediyorum”