in

Game of Thrones Yıldızı Emilia Clarke, Marvel Dizisi Secret Invasion Kadrosuna Neden Katıldığını Açıkladı

Emilia Clarke, Secret Invasion dizisinde rol alacağını doğruladı. Game of Thrones yıldızı Marvel Studios’un Disney+ dizisine neden katıldığını açıkladı.

Emilia Clarke, Secret Invasion Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Emilia Clarke, Secret Invasion ekibine katıldığını doğruladı. Marvel Sinematik Evreni’nin yeni Disney+ dizisi, Game of Thrones yıldızı ile geliyor. Ünlü oyuncu, diziye neden katıldığını açıkladı.

Marvel Studios, Disney+ ile sinematik evrenden aşina olduğumuz karakterlere diziler yaparak evreni genişletmeye devam ediyor. WandaVision ve The Falcon and the Winter Soldier’dan sonra hayranlar şimdi de heyecanla Loki’yi bekliyorlar. Yaklaşan projeler arasında Nick Fury ve ilk kez Captain Marvel’da gözüken Talos the Skrull’un da başrollerinde olacağı Secret Invasion yer alıyor.

Aslında ilk başta S.H.I.E.L.D. direktörüne odaklanan bir dizi geliştirildiği söylentileri çıkmıştı. Hatta Fury’nin çok daha genç yıllarına odaklanacağı söyleniyordu. Ancak Aralık 2020’de düzenlenen Disney’s Investor Day etkinliğinde mimarı Kevin Feige, Secret Invasion dizisini duyurdu. O günden bu yana da geliştirmeler devam ediyor. Dizide Samuel L. Jackson ve Ben Mendelsohn kendi rollerini yeniden canlandıracaklar. İkiliye Olivia Colman, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott ve Emilia Clarke gibi oyuncular da eşlik edecek.

- Reklam -

Emilia Clarke: “Secret Invasion ile Havalı Bir Ekibin Parçası Olacağım”

Emilia Clarke, Secret Invasion

Şu an için diğer açıklanan oyuncular Secret Invasion kadrosuna katıldıkları konusunda herhangi bir yorum yapmasa da eski Game of Thrones yıldızı bu bilgiyi doğruladı. Clarke, yeni Image Comics mini dizisi MOM: Madness of Madness’ın tanıtımları sırasında Comic Book’a verdiği söyleşide, Marvel Studios’un şu anda yaptıklarından etkilendiğini söyleyerek gösteriye neden katılmaya karar verdiğini açıkladı.

“Şu anda yaptıkları şeyin çok heyecan verici, çok havalı ve türünün en ileri teknolojisini kullanıyor olduklarını düşünüyorum. Sanki onlar bu evrenin Apple’ıymış gibi hissediyorum. Bu ailenin parçası olmak, ’Aman Tanrım havalı çocukların arasındayım, bu çok havalı’ gibi hissettiriyor. Dürüst olmak gerekirse beni burada yer almak istemeye iten şey Marvel için çalışan kişilerdi. Herkesin aklı ve kalbiyle doğru yerde olduğunu düşünüyorum.”

- Reklam -

Dizinin çekimleri henüz başlamadığı için konusuyla ilgili ne olacağı da tam olarak bilinmiyor. Şu an çıkış tarihi de açıklanmamış olan dizi için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Peki ya sizler Emilia Clarke’ın da Marvel Sinematik Evreni’ne katılması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Yani tamamen duygusal. :smiley:

    ezgif.com-gif-maker

  2. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    Neden insanlar bir iş için kollarını sıvadıklarında “Bunu para için yapıyorum” demekten korkuyor ki? Bu, işi küçümsediği ya da orada bulunmaktan nefret ettiği anlamına gelmiyor. Özellikle sanatçılar yapıyor bunu. Sanki sanatını para için yaptığını açıkladığında o sanat olmaktan çıkacak zannediyorlar.

  3. Avatar for nefarrias_bredd nefarrias_bredd dedi ki:

    Sadece sanatçılar arasında değil, baya bir iş kolunda da yaygın bir şey maalesef bu. En basitinden rastgele bir pozisyon için bir iş görüşmesine girerseniz insanların beklentisi sıklıkla çok ulvi amaçlarla orda bulunmak istediğinize onları ikna etmeniz. Para için çalışıyorum derseniz nedense kötü gözle bakılıyor.

    Altı üstü birkaç satır kod yazacağım ki glorified alışveriş sepetiniz 2 gün daha bozulmadan çalışsın. Bu afralara tafralara gerek var mı gerçekten? :roll_eyes:

    Neyse sonuçta Emilia Hanım da kaşesini gösterse hepimiz ikna olurduk, bu kadar uğraşmasına gerek yoktu hahah.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kaan ertem

Erdener Abi’nin Yaratıcısı Ünlü Çizgi Roman Sanatçısı Kaan Ertem Yaşamını Yitirdi

Alfred Hitchcock vertigo oyun

Alfred Hitchcock’un Vertigo Filmi Video Oyuna Uyarlanıyor