Menu
in ,

Johnny Depp’le Olan Davasını Kaybeden Amber Heard Oyunculuğa Ara Verdi

Amber Heard oyunculuğa ara verdi. Ünlü aktris, eski eşi Johnny Depp’e açtığı davayı kaybederek çalkantılı bir süreç geçirmişti.

Amber Heard oyunculuk kariyerine bir süre ara verdi. İspanya’ya taşındığı söylenen isim, Johnny Depp ile yaşadığı süreçten sonra en son Aquaman 2 kadrosunda yer almıştı.

Johnny Depp ve Amber Heard arasında yaşanan davanın yankıları sürüyor. İkili arasındaki boşanma süreci Hot Take: The Depp/Heard Trial ismi ile filme uyarlandı. Aynı zamanda gazeteci Nick Wallis’in imzasını taşıyan Depp v Heard: The Unreal Story isimli kitap da Amerika ve İngiltere’de görülen davaların bütün ayrıntılarını okuyuculara taşıyacak.

Davanın taraflarından Amber Heard ise bütün bu süreç sonunda oyunculuk kariyerine ara vererek İspanya’ya taşındı. Aktörün yakın bir arkadaşı ve gazetecinin yaptığı açıklamaya göre oyuncu bütün süreçten uzaklaşmak istiyor:

- Reklam -

“İspanyolca (Heard’ün) ikinci dili ve orada mutlu bir şekilde yaşıyor. Kızını bütün bu gürültüden uzakta büyütüyor.”

Aktrisin Hollywood’a dönme ihtimalinin olduğunu da açıklayan gazeteci bunun kısa bir süre içinde olmasa da bir gün gerçekleşebileceğine dair imkânların olduğunu söylüyor:

“Heard’ün Hollywood’a dönmek konusunda aceleci davranacağını sanmıyorum. Fakat bana kalırsa doğru zamanda ve doğru bir proje ile dönüş yapabilir.”

Oyunculuğa Ara Veren Amber Heard, Kaliforniya’daki Evini 1.1 Milyon Dolara Satmıştı

Virginia’da görülen dava sonrasında Amber Heard spot ışıklarından uzak kalmıştı. 2021 yılında çekimlerine başlanan Aquaman and the Lost Kingdom projesinden bu yana herhangi bir yapımın kadrosunda bulunmadı. Ünlü aktris en son geçen ekim ayında Majorca’da bir adada görüntülendi. İddialara göre Heard adada bir ev kiralayarak burada yaşamaya karar verdi.

Amber Heard’ün İspanya’ya taşınma planları ise çok daha öncesinden ortaya çıkmış olabilir. Aktris Kaliforniya eyaletinin Yucca Valley bölgesinde bulunan evini de 1.1 milyon dolardan satmıştı.

Davanın diğer tarafında yer alan Johnny Depp ise hiç olmadığı kadar hareketli günlerden geçiyor. Aktör bu ayın ilerleyen günlerinde gerçekleşmesi planlanan Cannes Film Festivali’nin açılışında bulunacak. Daha sonrasında Jeff Beck hayır kurumunun hayvan hakları için düzenlemekte olduğu programa katılacak. Sinema dünyasında ise Jeanne Bécu’nun hayatına odaklanan Jeanne du Barry isimli filmde yer alacak. Ayrıca Modigliani’nin yaşamına odaklanan filmin yönetmenlik koltuğuna oturacak.

Siz Amber Heard’ün Hollywood’a ara vermesini hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden olmak için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version