in , , ,

“League of Legends”ın Ekran Macerası Final Yapıyor: İşte “Arcane” 2. Sezondan İlk Fragman

Arcane 2. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in League of Legends evreninde geçen popüler animasyon dizisi sürpriz bir kararla final yapıyor.

Arcane 2. Sezon Fragmanı Yayında: Dizi Final Yapıyor
- Reklam -
- Reklam -

Arcane 2. Sezon için fragman yayınlandı. Ancak gelen sürpriz bir haberle, dizinin 2. sezonun ardından final yapacağı açıklandı. Böylece League of Legends evreninde geçen başarılı animasyon dizisinin ekran yolculuğu, yayınlanacak olan yeni bölümlerle son bulacak.

Riot Games’in popüler oyunu League of Legends’tan uyarlanan ve Fortiche Animation tarafından hayata geçirilen Arcane, ilk sezonuyla büyük bir başarı yakalamıştı. 2021 yılında yayınlanan 9 bölümlük ilk sezon, eleştirmenlerin tam notunu almış, Emmy ve Annie Ödülleri’nde önemli kategorilerde ödüller kazanmıştı. Dizinin, hayranları tarafından merakla beklenen 2. sezonunun fragmanı ise sürpriz bir kararla geldi.

Yayınlanan fragmanda, “Jinx’in Konsey’e saldırısı, Piltover ve Zaun arasındaki çatışmanın daha da tırmanmasına neden olacak,” ibaresi yer alıyor. Dizinin yaratıcılarından Christian Linke ise “Arcane’in sadece daha büyük bir hikâye anlatma yolculuğumuzun başlangıcı olduğunu,” vurgulayarak, serilerin Runeterra evreninde devam edeceğini müjdeliyor.

- Reklam -

Arcane 2. Sezon Fragmanı Yayında: Dizi Final Yapıyor

Linke, “Arcane projesine başlarken çok spesifik bir son planlamıştık ve hikâye 2. sezonla birlikte tamamlanacak,” diyerek, serinin diziden sonra farklı formatlarda süreceğinin sinyalini veriyor. Bu açıklamalar ışığında hayranların uzun soluklu bir Arcane dizisi beklentileri yarım kalırken, animasyon serisinin farklı bir yapımla devam edeceği anlaşılıyor.

Yayınlanan resmi tanıtım fragmanını hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Arcane 2. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Netflix’in beğeni ve reyting rekorları kıran başarılı dizisinin neden 2. sezonla sonlandırıldığı ise merak konusu. Bazı yorumculara göre, animasyon dizilerinin pahalı ve uzun süreçli üretimleri, Netflix’in farklı projelere ağırlık vermesine neden olmuş olabilir. Her ne kadar Linke “Arcane, Runeterra’daki hikâyelerimizin ilki” dese de dijital yayın platformunun önceliklerinin değişmesi sebebiyle başarılı dizinin sonlandırıldığı düşünülüyor.

"League of Legends"ın Ekran Macerası Final Yapıyor: İşte "Arcane" 2. Sezondan İlk Fragman

Arcane 2. Sezon, Kasım 2024’te tüm bölümleriyle Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Animasyon dizisinin 2. sezon ile sonlanacak olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Three Bags Full A Sheep Detective Movie - Film Oyuncu Kadrosu

Komedi ve Polisiye Macerası “Three Bags Full: A Sheep Detective Movie” Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu ile Geliyor

The Nightscarred: Forgotten Gods Oyun

Türk Mitolojisinden İlham Alan “The Nightscarred: Forgotten Gods” Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar