in ,

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Uyarlaması, Animasyon Dizisinde Yer Almayan Trajik Bir Olayı İçerecek

Avatar: The Last Airbender live-action dizisinin orijinal yapımda yer almayan bir trajediyi de göstereceği ortaya çıktı.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Bir Trajediyi Gösterecek
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizisinin yakında gösterime girecek olan live-action uyarlaması, orijinal animasyon dizisinde daha önce hiç görülmemiş tüyler ürpertici bir olayı gün ışığına çıkarmaya hazırlanıyor.

Nickelodeon’da 2005-2008 yılları arasında üç sezon boyunca yayınlanan animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü, 22 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak olan live-action dizisine dönüşmeye hazırlanıyor. Hayranların yıllardır beklediği bu gelişme ile yeni yapım, çizgi dizide daha önce anlatılmamış hikâyeleri gün yüzüne çıkaracak. Dizinin ilk fragmanı, geçen kasım ayında gerçekleşen Geeked Week etkinlikleri kapsamında paylaşılmıştı.

Dizinin baş sorumlusu Albert Kim’in verdiği bilgilere göre canlı aksiyon dizisi, animasyon dizisinde bulunmayan ve önemli bir sahne olan Ateş Ulusu’nun hava tapınağına yaptığı saldırıyı da içerecek. Kim bu anlatı değişikliğiyle ilgili olarak şunları söyledi:

- Reklam -

“Orijinal dizide Ateş Ulusu’nun Güney Hava Tapınağı’na saldırdığı hiç gösterilmiyor ve bu bizim versiyonumuzda gördüğümüz bir şey.”

Avatar: The Last Airbender Live-Action Dizisi

Bu etkili Ateş Ulusu sahnesini dahil etme kararı duygusal derinliği artırma arzusundan kaynaklanıyor. Animasyon dizisi yıkıcı saldırıyı ustalıkla imâ ederken, dikkatli bir tasvir merceğinden bile olsa dehşete ilk elden tanık olmak, Aang’in derin kaybını ve travmasını izleyiciler için sağlamlaştırmaya hazırlanıyor.

Avatar: The Last Airbender Dizisinden Yeni Karakter Posterleri Paylaşıldı

7 yaş ve üzerine uygun olarak sınıflandırılan Avatar: The Last Airbender dizisi, geleneksel olarak çocuklara uygun içerik standartlarına bağlı kalarak şiddet tasvirini sınıflandıracak. Ancak dizinin Aang’in halkı olan Hava Gezginleri’nin soykırımına dayandığı düşünüldüğünde canlı aksiyon uyarlaması anlatı çarklarını harekete geçiren şiddet dolu geçmişi görsel olarak keşfederek engelleri aşmayı hedefliyor.

- Reklam -

Netflix, yaklaşık bir ay sonra gösterime girmeye hazırlanan dizinin baş karakterlerini içeren karakter posterlerini de yayınladı. “Avatar’ın alabileceği her türlü yardıma ihtiyacı olacak,” sözleriyle paylaşılan Aang, Zuko, Sokka ve Katara’nın karakter posterlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Avatar: The Last Airbender Dizisi Karakter Posterleri Aang ve Katara

Avatar: The Last Airbender Dizisi Karakter Posterleri Sokka ve Zuko

Avatar’ın live-action dizisinden beklentileriniz neler? Sizce ortaya kaliteli bir yapım çıkacak mı yoksa film uyarlaması gibi hayal kırıklığı mı yaratacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Pinocchio Unstrung Korku Temali Pinokyo Filmi

“Pinokyo” Masalı Korku Filmine Konu Oluyor

Erken Evrendeki Gizemli Parıltının Kaynağı Ortaya Çıktı

Erken Evrendeki Gizemli Parıltının Esrarengiz Kaynağı Ortaya Çıktı