in ,

Zach Cregger’ın Korku Filmi “Barbarian” Video Oyuna Uyarlanıyor

Barbarian oyun uyarlaması için çalışmalar başladı. Zach Cregger’ın 2022 yapımı korku filmi New Regency ve Diversion3 Entertainment işbirliğiyle video oyuna adapte ediliyor.

Barbarian Oyun
- Reklam -
- Reklam -

Barbarian oyun uyarlaması geliyor. Zach Cregger’ın korku yapımına odaklanan oyun; filmdeki olaylara ve karakterlere dayanacak.

Whitest Kids U’Know ile tanınan oyuncu Zach Cregger, 2022 yılında Barbarian ile ilk defa yönetmen koltuğuna oturdu. Yapım 4 milyon dolarlık bütçesine karşın dünya çapında 45 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başardı.

Bloody Disgusting’in haberine göre New Regency Pictures ve Diversion3 Entertainment, Cregger’ın Barbarian filmi için bir video oyun uyarlaması üzerinde çalışıyor. Yapımdaki dünyayı genişletmeyi hedefleyen proje hakkında bilinenler ise oldukça sınırlı.

- Reklam -

Diversion3 geliştirme ekibine liderlik edecek. Firma daha önce Saber Interactive’in geçen yılki Evil Dead: The Game’inin yanı sıra IllFonic’in 2017’deki Friday the 13th: The Game’ine de katkıda bulunmuştu. Dolayısıyla şirket korku oyunu konusunda dikkat çekici bir geçmişe sahip.

Barbarian 2022

Barbarian Oyunu Filmin Dünyasını Genişletmeyi Hedefliyor

Diversion3’nin çok oyunculu eski yapımlarının aksine Barbarian uyarlaması tek oyunculu bir anlatı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Oyunun hikâyesinin detayları bilinmemekle birlikte Diversion3’nin baş yapımcısı Tim Hesse oyunun Cregger’ın filmindeki olaylar ve karakterlerle doğrudan bağlantılı olduğunu belirtti.

“Barbarian’ın mekânlarını, karakterlerini ve yaratıklarını derinleştirmek için New Regency ekibiyle birlikte çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Film sadece beklenmedik ve dehşet verici sürprizleriyle izleyicileri korkutmakla kalmadı, aynı zamanda dehşet verici durumlara sürüklenen güçlü karakterler yaratarak da muhteşem bir iş çıkardı.”

Barbarian Oyun Uyarlama

New Regency Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Yariv Milchan özellikle bir video oyununun sürükleyiciliğinin ve etkileşiminin filmin dehşetine nasıl katkıda bulunacağını görmek istediklerini belirtti. Milchan şöyle konuştu:

- Reklam -

“Barbarian evrenini oyunlara taşımak, filmi böylesine başarılı kılan dehşeti yakalamak için yeni bir yol sunuyor. Yeni ve mevcut hayranları bu dünyaya çekmek için Diversion3 Entertainment’ın inanılmaz yetenekli ekibiyle işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz.”

“Barbarian” Filmi Bir Kiracının En Kötü Kâbusunu Konu Alıyor

Barbarian, genç bir kadının (Georgina Campbell) önemli bir iş seyahati sırasında kalacağı evin çifte rezervasyonlu olduğunu fark etmesiyle birçok kiracının en kötü kâbusunu anlatıyor. Kiraladığı evde kendisiyle birlikte yaşayan yabancıya (Bill Skarsgård) dair çekincelerine rağmen evde kalmaya karar veren kadın, evin altında yatan gerçek dehşeti çabucak fark ediyor. Cregger’ın hikâyesinde Campbell ve Skarsgård ikilisine korku ustası Justin Long da eşlik ediyor.

Barbarian 

Başarılı ilk korku projesinin ardından Cregger, Weapons adlı yeni bir gerilim filmiyle devam etmeye hazırlanıyor.

Oyun için şu anda açıklanmış bir çıkış tarihi yok.

Siz bu oyun uyarlaması hakkında sizin beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Matthew Perry Hayatını Kaybetti: Friends Yıldızına Veda

“Friends” Dizisinin Yıldızı Matthew Perry, 54 Yaşında Hayatını Kaybetti

C. M. Kösemen - Yeni Keşfedilen Çekirge Türü - Naskreckiana kosemeni

Yeni Keşfedilen Çekirge Türü Adını Türk Sanatçı C. M. Kösemen’den İlhamla Aldı