in ,

“La Casa de Papel” Evreninde Geçen “Berlin” Dizisi 2. Sezon Onayı Aldı

Berlin 2. sezon ile geri dönüyor. Netflix, “La Casa de Papel” evrenini genişletmeyi sürdürüyor.

Berlin 2. Sezon Onay - La Casa de Papel Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Berlin 2. sezon için Netflix’ten yeşil ışık geldi. Başrolünde Pedro Alonso’nun yer aldığı La Casa de Papel spin-off’u macerasına devam edecek.

La Casa de Papel dizisi izleyicilerin karşısına ilk olarak 2017’de İspanyol kanalı Antena 3’te çıkmaya başladı. Alex Pina’nın yaratıcılığını üstlendiği dizinin hakları 2019’da Netflix tarafından satın alındı ve yapım kısa süre içerisinde global bir fenomene dönüştü. Netflix, toplam 5 kısımlık bir hikâyeyle LCDP evreninin temelini atarken aynı zamanda bir Kore uyarlamasıyla projeye duyduğu güveni de gösterdi.

Berlin 2. Sezon Onay - La Casa de Papel Dizisi Netflix

- Reklam -

Ana hikâyenin sonlanmasının ardından dizinin sevilen karakterlerinden Berlin’in geçmişine odaklanan yeni bir yapım için kollar sıvandı. İlk sezonu geçen kasım ayında yayınlanan dizi, uzun zamandır devam macerası için onay bekliyordu.

Netflix, Berlin 2. Sezon için Onayı Verdi

Netflix, yaptığı açıklamada, “Pedro Alonso tarafından canlandırılan ikonik karakter, yeni bir soygun ve daha fazla aşkla geri dönecek,” ifadelerine yer verdi.

Netflix Türkiye ise geri dönüş haberini, “Tek bir planın Berlin’e yeteceğini düşünmediniz değil mi?” sözleriyle duyurdu.

Dizinin yeni sezonunda Alonso’ya eşlik edenler arasında elektronik mühendisi Keila rolünde Michelle Jenner (Isabel), hayırsever bir profesör ve Berlin’in sırdaşı Damián rolünde Tristán Ulloa (Fariña), her zaman uçlarda yaşayan Cameron rolünde Begoña Vargas (Welcome to Eden), Berlin’in sadık yaveri Roi rolünde Julio Peña Fernández (Through My Window) ve ekibin kas gücü Bruce rolünde Joel Sánchez yer alıyor.

Berlin 2. Sezon Onay - La Casa de Papel Dizi

- Reklam -

Yeni sezonun oyuncu kadrosuna dair bir fotoğraf da paylaşan Netflix, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Berlin, prömiyer haftasında dünya çapında en çok izlenen dizi oldu ve 91 ülkede ilk 10’a girdi. O zamandan bu yana İngilizce dışı içeriklerde art arda yedi hafta boyunca ilk 10’da kalarak 348 milyon saat izlendi ve 53 milyon toplam görüntüleme elde etti. Dizi şu anda Netflix tarihinde en çok izlenen İngilizce olmayan diziler arasında 9. sırada yer alıyor.”

Yaratıcı koltuğunda Alex Pina ile Esther Martínez Lobato’nun yer aldığı Berlin dizisinde 2. sezon çekimleri 2025 yılı içerisinde başlayacak.

YouTube video

Berlin 2. sezon için sizin beklentileriniz ne yönde? La Casa de Papel macerasının yeni bir diziyle devam etmesine nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter


TV dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Luc Besson - Yeni Dracula Filmi

Yeni “Dracula” Filminde Yönetmen Koltuğuna Luc Besson Geçiyor

Boruto Animesi 2027'ye Ertelendi

“Naruto”nun Devam Animesi “Boruto” 5 Yıl Ertelendi