in , , ,

Netflix’in Yeni Castlevania Dizisi “Nocturne” için Resmi Fragman ve Poster Paylaşıldı

Castlevania: Nocturne dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Netflix, popüler oyun serisinden uyarladığı yapıma yeni bir macera ile devam ediyor.

Castlevania: Nocturne'dan Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Netflix popüler Castlevania animasyon serisinin devamı olan Castlevania: Nocturne için yeni bir fragman ve poster yayınladı. Devam yapımı tarihsel bir devrim atmosferinde geçiyor ve vampir avcısı ailesi Belmontlar’ın maceralarını sürdürüyor.

İlk olarak Haziran 2022’de duyurulan Castlevania: Nocturne, Rondo of Blood ve Symphony of the Night gibi klasik Konami video oyunlarından tanınan Richter Belmont (Edward Bluemel) ile ana hikâyenin yüzlerce yıl sonrasında geçiyor. Nocturne, annesinin vampir Olrox’la (Zahn McClarnon) yaptığı düelloda ölmesinin etkisinden kurtulamayan genç Richter’ın kendisini genç devrimci Maria Renard (Pixie Davies) ve bir dizi canavar savaşçı ve büyücüyle birlikte gizemli vampir Mesih’in dünyayı yönetme planını ortaya çıkarırken bulmasını konu alıyor.

Dizi Fransız Devrimi’nin zorlu döneminde geçmesiyle devrimci bir temaya sahip. Aristokrasi ile işbirliği yaparak devrimi ezmeyi ve ardından toplumsal statüye bakılmaksızın dünyayı ele geçirmeyi amaçlayan şık görünümlü vampirler yönetici sınıfların yerine geçiyor. Ancak Castlevania tarzında dolu dolu aksiyon sahneleriyle dolu olduğu da yeni yayınlanan fragman ile belli oluyor. Görüntüler ayrıca Rondo of Blood klasiği “Bloodlines” şarkısının modern bir yorumunu da içeriyor.

- Reklam -

Castlevania: Nocturne Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Castlevania’nın devamı Richter ve Maria’nın yer aldığı Symphony of the Night ve Rondo of Blood gibi oyunlara dayanıyor. Fakat yeni ve daha tehlikeli bir tehdit karşısında duruyorlar: Vampir Mesih. Bu vampir, güneşi yiyerek dünyayı sonsuz karanlığa gömmeyi amaçlıyor ve aristokrasinin açlığını sömürerek insan müttefikleri ve vampir güçleriyle direnişi yok etmeye çalışıyor. Maria’nın büyüler ve Richter’ın kutsal kamçısı, insanlığı köleleştirmesine engel olmak için en büyük engeller olacak.

Nocturne’ın görsel dünyasını canlandıran Powerhouse Animation Studios, yetişkin animasyonun geleceğini şekillendirmeye devam ediyor. Bu stüdyo, hem orijinal Castlevania serisi hem de Masters of the Universe: Revelation gibi projelerde çalışarak dikkat çekmeyi başarmıştı.

Castlevania: Nocturne, 28 Eylül‘de Netflix‘te prömiyer yapacak. Diziyle ilgili yeni bir poster de kısa süre önce paylaşılmıştı.

- Reklam -

Castlevania: Nocturne Yeni Poster

Poster Richter ve Maria’yı devrimin kuzey yıldızları olarak vurgulayarak bu iki karakteri ön plana çıkarıyor ve bu zorlu dönemde halkı yönlendirmeye hazır olduklarını gösteriyor. Yapım vampir avcısı ailesi Belmontlar’ın mirasını sürdürürken izleyiciyi tarihi ve aksiyon dolu bir maceraya davet ediyor.

Nocturne’un yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Gizmodo

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gully_Foyle Gully_Foyle dedi ki:

    Bakalım Warren Ellis olmadan da düzgün bir iş çıkarabilecekler mi. Trailer çok umut vermiyor.

  2. Avatar for Kitsune Kitsune dedi ki:

    Hiç beğenmedim. Atlaya atlaya bakıp kapattım. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Müziğin Yedi Dokunuşu - Zoran Zivkovic

Sırp Yazar Zoran Zivkoviç’in Mozaik Romanı “Müziğin Yedi Dokunuşu” Türkçe Raflarında

Ian McKellen Gandalf Rolünü Reddeden Oyunculardan Bahsetti

Ian McKellen Gandalf Rolünü Geri Çeviren Yıldızlardan Bahsetti: “Umarım Kendilerini Aptal Gibi Hissediyorlardır”