in ,

Coen Kardeşler’den ‘Oldukça Kanlı’ Bir Korku Filmi Geliyor

Coen Kardeşler ‘saf bir korku filmi’ çekmek üzere yeniden bir araya geliyor. İkili bir süredir kendi projelerine odaklanmıştı.

Coen Kardesler Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Coen Kardeşler bir korku filmi çekmek için kolları sıvadı. 2010’lu yıllarla beraber kendi projelerine odaklanma kararı alan Coenler, şimdi kanlı bir korku macerası için bir kez daha işbirliğine gidiyor.

Coen Kardeşler ilk defa korku türünde bir film çekmeye hazırlanıyor. Joel ve Ethan Coen beyaz perde yolculuklarına 1984 yılında Blood Simple ile başlamışlardı. Ardından Fargo, The Big Lebowski ve No Country for Old Men gibi zaman içinde klasikleşen yapımlara imza attılar. Birlikte yaklaşık 30 yıl beraber çalışan ikili bir süredir solo projeler üretiyordu.

Joel Coen izleyicilerin karşısına A24 yapımı The Tragedy of Macbeth ile çıkarken Ethan Coen ise bu yıl gösterime girecek Drive-Away Dolls filmine imza attı.

- Reklam -

Coen Kardeşler Korku Filmi Yeni

Cinema Blend’in haberine göre Ethan Coen Tromsø Uluslararası Film Festivali’nde kardeşi Joel ile birlikte yeni bir korku filmi için tekrar bir araya geldiklerini doğruladı. İkili bu yapımda senaryoyu birlikte yazacak ve filmin çekimlerini beraber üstlenecekler. Bununla birlikte filmin adının ne olacağı, çekimlere ne zaman ve nerede başlanacağı gibi detaylar henüz bilinmiyor.

Coen Kardeşler İmzalı Korku Filmi Hakkında Bilinen Detaylar Kısıtlı

Ethan Coen korku filmi üzerine yaptığı kısa yorumda şu ifadeye yer veriyor:

“Bu saf bir korku filmi ve çok kanlı olacak. Eğer Blood Simple’ı (Türkçe adıyla Kansız) sevdiyseniz, hoşunuza gideceğini düşünüyorum.”

Coen Kardeşler bugüne dek ortak bir projede korku türünü ele almamış olsalar da çarpık mizah anlayışları ve ele aldıkları karanlık temalarla korku janrı için biçilmiş kaftan olabilirler.

- Reklam -

Coenler özellikle 1990 tarihli neo-noir filmleri Miller’s Crossing’deki bazı sahnelerle korku türüne göz kırpmayı bilmişlerdi.

Javier Bardem - Coen Kardeşler

Ethan Coen’in açıklamasında işaret ettiği Blood Simple ise suç ve gerilim türünde olsa da şok edici şiddet sahneleriyle öne çıkıyor. 2007 tarihli No Country for Old Men ise özellikle Javier Bardem tarafından canlandırılan Anton Chigurh’la slasher türünü anımsatan bir yapıya sahip.

Coen Kardeşler imzalı bir korku filmi fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Türkiye Şubat 2024 Takvimi Belli Oldu

“Avatar: The Last Airbender”, “Kül” ve Dahası: Netflix’in Şubat 2024 Takvimi Açıklandı

En İyi Hacker Filmleri Önerileri

En İyi Hacker Filmleri: İşte Heyecanı Siber Dünyada Arayanlara 32 Öneri