in , ,

“Harry Potter” Dizisi Geliyor: Daniel Radcliffe Role Dönüş İhtimalini Değerlendirdi

Daniel Radcliffe, yeni “Harry Potter” dizi uyarlaması hakkındaki sessizliğini bozdu. Yıldız aktör, ikonik role dönme fikrinden de bahsetti.

Daniel Radcliffe - Harry Potter Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Daniel Radcliffe, Warner Bros. Discovery çatısı altında yayın yapan Max platformunda gösterime girecek Harry Potter dizisi hakkında ilk defa konuştu.

Britanyalı yazar J.K. Rowling’in 7 kitaplık Harry Potter serisi 2001 – 2010 yılları arasında toplam 8 film boyunca beyaz perde konuk olmuştu. Tüm seri toplamda 7,7 milyar dolar gişe hasılatı yaparken Wizarding World dünya çapında bir markaya dönüşmüştü.

Rowling’in Harry Potter planları bir tiyatro oyunu olarak ele aldığı 8. kitap Lanetli Çocuk ve Fantastik Canavarlar film serisi ile devam etse de hayranların uzun yıllar süren “dizi isteği” sonunda karşılık bulabildi. Her kitabın tek bir sezonda ele alınacağı ve toplam 7 sezon sürecek bir Harry Potter dizisi için yeşil ışık yakıldı.

- Reklam -

Warner Bros. Discovery’nin HBO Max’in ardından yapılandırdığı Max adlı dijital platform için geliştirilen dizide ön hazırlık çalışmaları devam ederken gözler orijinal seride Harry Potter’ı canlandıran Daniel Radcliffe’e dönmüştü.

Daniel Radcliffe - Harry Potter Dizi

Daniel Radcliffe, Harry Potter Dizisi için Büyücülük Dünyası’na Dönme İhtimalini Olası Bulmuyor

J.K. Rowling’in de yapımcıları arasında yer alacağı yeni Harry Potter dizisinde Daniel Radcliffe’in yer alma ihtimali bir süre önce gündeme taşınmıştı.

Seriye sıfırdan başlayacak ve yepyeni oyuncularla ekrana taşınacak dizide, olası bir cameo ile Radcliffe’in yapımda yer alıp almayacağı hakkında ilk açıklama ise yıldız aktörün kendisinden geldi.

ComicBook’a konuşan oyuncu, bu ihtimalin olası olmadığını dile getirdi.

- Reklam -

“Anladığım kadarıyla yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyorlar. Eminim ki bunu kim yaparsa yapsın kendi imzasını atmak isteyecek ve muhtemelen eski Harry’nin bu yapımda nasıl yer alacağını bulmak zorunda kalmak istemeyecektir. Bu sebeple kesinlikle böyle bir arayışın içinde değilim. Ama tabii ki onlara bolca şans diliyorum. Bu meşaleyi devraldıkları için çok heyecanlıyım. Ancak meşaleyi fiziksel olarak bizzat benim devretmeme gerek olduğunu zannetmiyorum.”

Daniel Radcliffe - Harry Potter Dizisi Rol

Wizarding World evrenindeki son proje olan Fantastik Canavarlar, ilk etapta 5 film olarak tasarlanmış ancak 3. yapımdan sonra çıkmaza girmişti. Warner Bros. da seriye devam etmek yerine klasik büyücülük masalını yeniden başlatma riskini göze almayı tercih ederek iddialı bir adım atmış oldu.

Yeni dizide hangi oyuncuların yer alacağı ve yapımın ne zaman izleyicilerle buluşacağı şimdilik bilinmiyor.

Siz Daniel Radcliffe’in Harry Potter dizisi hakkındaki açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sex Education 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Sex Education’ın 4. ve Final Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

Benedict Cumberbatch - Doctor Strange Rolü

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange Rolüne Geri Dönüyor