in ,

Sex Education’ın 4. ve Final Sezonundan İlk Fragman Paylaşıldı

Sex Education 4. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix’in popüler dizisi yeni sezonuyla birlikte final yapmaya hazırlanıyor.

Sex Education 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Sex Education 4. sezon için ilk fragman yayınlandı. Bir önceki sezonun ardından dizinin oyuncu kadrosu ve hikâyesinde büyük bir yeniden yapılanmaya giden Netflix hiti, yeni bölümlerle geri dönmeye hazırlanıyor.

Gençlik draması ve cinsel eğitim temalarını işlerken bir yandan da mizah unsurlarını içeren ve Laurie Nunn tarafından yaratılan Sex Education, ilk kez 2019 yılında Netflix platformunda yayınlanmaya başladı.

Dizinin ana karakteri olan Otis Milburn, cinsel eğitim terapisti olan annesi Jean’in etkisi altında büyümüştür. Otis, okulunda cinsel sorunları olan diğer öğrencilere danışmanlık yapmaya başlar ve okulun popüler kızı Maeve ile birlikte “Sex Clinic” adında gizli bir terapi hizmeti sunmaya başlar. Her bölümde farklı öğrencilerin cinsel sorunları ve ilişki deneyimleri ele alınır. Dizi, cinsellik, ergenlik, aşk, ilişkiler ve cinsel kimlik gibi konuları ele alırken, karakterlerin kişisel gelişimlerini ve ilişkilerini de gösterir. Aynı zamanda cinsellikle ilgili konuları açık ve cesur bir şekilde ele alan bir yapıya sahiptir.

- Reklam -

Sex Education 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Yapımda Otis Milburn rolünde Asa Butterfield, Maeve Wiley rolünde Emma Mackey, Eric Effiong rolünde Ncuti Gatwa, Jean Milburn rolünde Gillian Anderson gibi isimler yer alıyor. İlk üç sezonuyla büyük başarı elde eden dizi, yeni sezonda birçok oyuncunun ayrılması ile final yapma kararı aldı. Netflix bu sırada dizinin hikâyesinde de bir takım değişikliklere gitti.

Netflix, dizinin son bölümleriyle final yapacağını duyuran ilk Sex Education 4. sezon fragmanını yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

- Reklam -

Sex Education 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan tanıtım fragmanıyla birlikte 4. sezonun final olacağı ve 21 Eylül 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacağı da kesinleşti. Yapımda Otis’in arkadaşı rolündeki Ncuti Gatwa ise yakında 15. Doktor olarak Doctor Who dizisinde başrolde oynayacak.

Sex Education 4. ve final sezonu için hazırlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Superman: Legacy Köken Hikâyesi Anlatmayacak

James Gunn Doğruladı: “Superman: Legacy” Clark Kent’in Köken Hikâyesini Anlatmayacak

Daniel Radcliffe - Harry Potter Dizisi

“Harry Potter” Dizisi Geliyor: Daniel Radcliffe Role Dönüş İhtimalini Değerlendirdi