in ,

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange Rolüne Geri Dönüyor

Benedict Cumberbatch, Marvel evrenine geri dönmeye hazırlanıyor. Ünlü aktör gelecek yıl çekilecek bir filmde Doctor Strange rolünü yineleyecek.

Benedict Cumberbatch - Doctor Strange Rolü
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch, Marvel Sinematik Evreni’ne geri dönüş hazırlığında. İngiliz aktör, Doctor Strange rolü ile bir kez daha beyaz perdedeki yerini alacak.

Marvel evreni yeni dönemde sevilen karakterlerden bazılarına veda etmişti. Iron Man’i canlandıran Robert Downey Jr. ve Captain America’ya hayat veren Chris Evans seriden ayrılan isimlerden bazıları olmuştu.

Hayranları sevindiren haber ise Benedict Cumberbatch’ten geldi. Ünlü aktör 2024 yılında vizyona girecek yeni Marvel yapımlarında Doctor Stephen Strange rolünü yineleyeceğini duyurdu. Cumberbatch daha önce yaptığı açıklamalarda “yeni bir film yapmayı çok istediğini” söylemiş ve karakterin keşfedilecek çok fazla yönünün olduğunu paylaşmıştı.

- Reklam -

2016 yılında evrene dahil olan İngiliz aktör What If…?, Sam Raimi’nin yönetmenliğini yaptığı Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Ragnarok ve Avengers: Infinity War ile Endgame filmlerinde kadroda yer almıştı.

Benedict Cumberbatch - Doctor Strange Rolü - Marvel

Ancak 2022 yılında Cumberbatch oyunculuğa ara vereceğine dair bazı sinyaller vermişti. Paylaştığı bir demeçte hangi çoklu evrende yaşamak istediği sorulduğunda verdiği cevap aktörün oyunculuğa ara vermeyi tasarladığı yönünde yorumlanmıştı:

“Belki daha az yoğun olan bir versiyonum olmayı istedim. Çok yakında o ben de olabilirim, biraz ara vermek iyi olacak.”

Bu açıklamasından bir ay sonra ise Cumberbatch, Sorcerer Supreme rolünü yinelemek üzere perdeye dönmeye açık olduğunu söyledi. Her ne kadar aktörün üçüncü bir Doctor Strange filminde mi yoksa başka bir yapımda mı yer alacağı belli olmasa da gelecek yıl çekimlerine başlanacak bir filmde bulunacağı kesinleşti.

Benedict Cumberbatch’in Hangi Marvel Filminde Yer Alacağı Henüz Net Değil

Başarılı aktör verdiği röportajda 2024 yılında çekimlere başlanacak bir filmden bahsederek, kadroya dahil olacağını doğruladı:

- Reklam -

“Gelecek sene çekimlerine başlanacak bazı pelerinli Marvel kahramanları var.”

Bu açıklamanın üzerine hayranlar Cumberbatch’in Avengers: The Kang Dynasty filminin çekimlerine dahil olacağını söylerken, bazıları da filmlerin erteleme almasından dolayı Dr. Strange’in Fantastic Four yapımında yer alabileceğini tahmin ediyor.

Benedict Cumberbatch - Marvel - Doctor Strange Rol

Oyuncunun takvimi ise son zamanlarda oldukça yoğun. Yönetmenliğini James Mangold’un üstlendiği ve Bob Dylan’ın yaşam öyküsünü anlatacak A Complete Unknown filminde Timothée Chalamet’ye eşlik edecek. Bununla birlikte Roald Dahl uyarlaması olan 37 dakikalık The Wonderful Story of Henry Sugar filminde de Henry Sugar rolünü üstlenecek.

Siz Benedict Cumberbatch’in yeniden Marvel evrenine dönmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Sherlock’a da dön be kaptan, ne kinmiş anlamadım. Her role girdin bi Sherlock’a geri dönmedin.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daniel Radcliffe - Harry Potter Dizisi

“Harry Potter” Dizisi Geliyor: Daniel Radcliffe Role Dönüş İhtimalini Değerlendirdi

Kara Geçmişim: Acı Çikolata 3 - Laura Esquivel

Meksikalı Yazar Laura Esquivel’in “Acı Çikolata” Serisi 3. Kitap “Kara Geçmişim” ile Devam Ediyor