in

Benedict Cumberbatch, “Doctor Strange 2” Sonrası Oyunculuğa Ara Vereceğini Açıkladı

Benedict Cumberbatch, oyunculuğa bir süre ara vereceğini açıkladı. Yıldız aktör, yeni Doctor Strange filmine atıfla gerçek hayatın da “başka yönleri” olduğunu hatırlattı.

Benedict Cumberbatch oyunculuğa ara veriyor
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch oyunculuğa bir süre ara vereceği haberini paylaştı. Vizyona girmeye hazırlanan Doctor Strange 2 filminin galasında konuşan yıldız aktör gelecek planlarından bahsetti.

Özellikle BBC’nin Sherlock dizisiyle kendisine geniş bir hayran kitlesi yakalayan Benedict Cumberbatch, başarılı kariyerini The Imitation Game ve The Power of the Dog yapımlarıyla aldığı Oscar adaylıklarıyla süslemişti.

Giderek genişleyen Marvel Sinematik Evreni’nde de kilit bir rolde yer alan Cumberbatch, çizgi roman uyarlamasında Doctor Strange karakterine hayat vermişti. Thor: Ragranor, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame, Spider-Man: No Way Home gibi Marvel yapımlarında boy gösteren aktör ayrıca 2016’da kendi solo filmine de kavuşmuştu. Oyuncu bu sene ise serinin ikinci filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

45 yaşındaki oyuncu, IGN’e verdiği söyleşide oyunculuk, ebeveynlik ve daha fazlası arasında ne denli meşgul olduğunu yeni filminin çoklu evrenlerine gönderme yaparak “gerçek hayatta da çoklu evrenler oluyor,” ifadesiyle açıkladı.

Kendisine hangi varyantı seçmek istediği sorulduğundaysa şu yanıtı verdi:

“Sanırım daha az meşgul birisi olduğum ihtimali, belki… Çok yakında o varyantta olabilirim. Ki bu güzel bir şey: Biraz ara vermek.”

Benedict Cumberbatch, Marvel Sinematik Evreni’nde “Bağlayıcı” Bir Konumda Bulunuyor

Oyuncunun da bu sözlerinin ardından, Doctor Strange’in ne zaman döneceği sorusu merak edildi. Marvel’ın bir sonraki büyük adımı olan Thor: Love and Thunder’da Cumberbatch’in olmayacağı biliniyor. Onu takip eden Black Panther: Wakanda Forever. The Marvels, Guardians of the Galaxy 3 ve Ant-Man and the Wasp: Quantumania yapımlarında da yıldız aktör yer almayacak.

Benedict Cumberbatch oyunculuğa ara doctor strange 2

- Reklam -

Yine de bu uzun mesafeye rağmen Cumberbatch’in Marvel’a döneceği tahmin ediliyor. Yapımların başındaki Kevin Feige, Doctor Strange karakterini Marvel Sinematik Evreni’nin “bağlayıcı unsuru” olduğunu kaydetmişti. Dolayısıyla yıldız aktörün Marvel’a dönüşü için umutlar hâlâ korunuyor.

Marvel dışında Cumberbatch, geçen yıl Oscar’a aday gösterildikten sonra Hollywood Şöhret Kaldırımı’na adını yazdırmayı başarmıştı. Ancak oyuncunun verdiği bu molanın ne adar süreceği şu an için bilinmiyor.

6 Mayıs 2022’de vizyona girecek yeni Doctor Strange filmi ise aldığı ilk yorumlarla umut veriyor.

Geçen günlerde Andrew Garfield da oyunculuğa bir süre ara vereceğini açıklamıştı.

Siz bu ara kararı nasıl karşılıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Akuma_Blade Akuma_Blade dedi ki:

    Böyle bir açıklama geleceği içime doğmuştu aslında. Hatta Marvel’in en son yaptığı Doctor Strange event’inin adının Death of Doctor Strange olması ve en güncel Doctor Strange çizgiroman serisinin de Stephen Strange değil de Clea Strange odaklı olmasından ötürü şüphelerim artmıştı. Gelsin de biz dönüşünü bekleriz.

  2. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Çok özletme kendini yiğidim. :two_hearts:

  3. Avatar for SherlockHolmes SherlockHolmes dedi ki:

    Doctor Strange devam filmi gelecekmiş. Ara verse bile çok uzun olacağını sanmıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ian Fleming kayip james bond senaryosu

James Bond’un Yaratıcısına Ait Kayıp ‘007’ Senaryosu Ortaya Çıktı: Ian Fleming, Tamamen Farklı Bir Film Hayal Etmiş

House of the Dragon kısa tanıtım fragmanı

Yeni Game of Thrones Dizisi “House of the Dragon”dan İlk Kısa Fragman Yayınlandı