in , ,

Benedict Cumberbatch, Bob Dylan’ın Hayatını Anlatan Filmin Kadrosuna Katıldı

Benedict Cumberbatch, James Mangold imzalı Bob Dylan filmi “A Complete Unknown”un oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Benedict Cumberbatch A Complete Unknown Filmi Kadrosu Bob Dylan
- Reklam -
- Reklam -

Benedict Cumberbatch, Bob Dylan’ın gençlik yıllarını konu alan A Complete Unknown (Tam Bir Bilinmeyen) filmine katıldı.

Timothée Chalamet’in başrolde Bob Dylan’a hayat vereceği yapımın yönetmenliğini Indiana Jones and the Dial of Destiny, Ford v Ferrari ve Logan’ı da çeken James Mangold üstleniyor.

1941 yılında doğan Amerikalı müzisyen Bob Dylan, hem Oscar hem de Nobel Edebiyat Ödülü kazanmış iki yazardan birisi olarak tarihe adını yazdırmıştı. Dylan aynı zamanda Pulitzer ve Grammy gibi ödüllerle de ilklerin sanatçısı olmuştu. 81 yaşındaki müzisyenin hayatı, bir kez daha film olmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Dylan’ın hayatı 2007’de I’m Not There filminde Todd Haynes imzasıyla perdeye taşınmıştı. Ayrıca Coen Kardeşler’in Inside Llewyn Davis filmi de Dylan esintileriyle öne çıkmıştı. Şimdi ise sırada James Mangold var.

Benedict Cumberbatch, “A Complete Unknown” Filminde Pete Seeger Rolünde Olacak

Timothée Chalamet’in Bob Dylan’ı canlandıracağı yapında Benedict Cumberbatch ise Pete Seeger’a hayat verecek. Seeger, ünlü müzisyenin ilk destekçilerinden ve akıl hocalarındandı.

Benedict Cumberbatch - Bob Dylan Filmi

Yönetmen James Mangold, Cannes Film Festivali’nde gösterilen Indiana Jones and the Dial of Destiny’nin ardından basına yaptığı açıklamalarda A Complete Unknown hakkında da konuştu. Cumberbatch’in rolünü doğrulayan Mangold, yeni filminin dağıtımını üstlenecek Searchlight Pictures hakkında, “Benim için gerçekten bir yuva oluyor,” ifadesini kullandı.

- Reklam -

Chalamet ve Cumberbatch’in dışında yapımda yer alan oyunculardan bir diğeri ise Monica Barbaro. Top Gun: Maverick ile tanınan Barbaro yapımda Joan Baez karakterini canlandıracak. The Great dizisi ile Emmy adaylığı alan Elle Fanning ise Bob Dylan’ın 60’lı yıllardaki kurgusal sevgilisine hayat verecek.

Benedict Cumberbatch Yeni Filmi The Hood

Genç Bob Dylan’a odaklanacak yapım, karakterin ilham kaynaklarını, müzik yolculuğunu ve onun nasıl bir halk şarkıcısına dönüştüğünü gösteren bir rota izleyecek.

Siz Benedict Cumberbatch’in yeni rolünü nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Christopher Nolan - Oppenheimer Renk Paleti

Christopher Nolan, “Oppenheimer” Filminde Neden Hem Renkli Hem Siyah Beyaz Format Kullandığını Açıkladı

T-Rex Sayısı Hesaplandı

Dünya Üzerinde Soyları Tükenene Dek Yaşamış Toplam T-Rex Sayısı Hesaplandı