in ,

Timothée Chalamet’in Bob Dylan’ı Canlandıracağı Filmin Çekim Tarihleri Açıklandı

Bob Dylan filmi çekim tarihleri belli oldu. Başrolünde Timothée Chalamet’in yer alacağı yapımın yönetmenliğini James Mangold üstleniyor.

Bob Dylan filmi Timothée Chalamet çekimleri başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Bob Dylan filmi çekimleri bu yıl içerisinde başlıyor. Timothée Chalamet’in başrolünde yer alacağı ve bizzat şarkı söyleyeceği yapımın yönetmen koltuğunda ise şu sıralar epey meşgul gözüken James Mangold yer alıyor.

Özellikle 3:10 to Yuma, X-Men: Logan ve Ford v Ferrari gibi yapımlarla adını duyuran  James Mangold bugünlerde oldukça meşgul bir adam. Disney ve Lucasfilm için Indiana Jones and the Dial of Destiny filmini tamamladıktan sonra şimdi de Londra’da düzenlenen Star Wars Celebration 2023 etkinlikleri sırasında yeni Star Wars filmi Dawn of the Jedi’ın yeni yönetmeni ve yazarı olarak tanıtıldı.

Sadece bu da değil, aynı zamanda yeni DC evreni için Swamp Thing filmini kaleme alacağı da kısa süre önce ortaya çıktı. Şimdi de Star Wars filminin ayrıntılarının açıklanmasının ardından Collider’dan Steve Weintraub’a verdiği röportajda, Timothée Chalamet’nin başrolde oynayacağı efsanevi müzisyen Bob Dylan’ın yaklaşan biyografisi hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı.

- Reklam -

Mangold, şu anda isimsiz olan biyografik filmin çekimlerine muhtemelen “bu yılın Ağustos ayında” başlanacağını açıkladı. Filmle ilgili heyecanını da dile getiren isim şunları söyledi:

“Amerikan kültüründe inanılmaz bir dönem: 19 yaşında genç bir Bob Dylan’ın cebinde 2 dolarla New York’a gelip üç yıl içinde dünya çapında bir sansasyon haline gelmesinin ve New York’ta folk müzik ailesine dahil olmasının hikâyesi. Ve tabii ki yıldızı yükseldikçe belli bir noktada onları geride bırakıyor. İnanılmaz derecede ilginç, gerçek bir hikâye. Amerika’da, Amerikan sahnesinde, Woody Guthrie’den Bob Dylan’a, Pete Seeger’a ve Joan Baez’e kadar farklı karakterler hakkında çok ilginç bir an. Hepsinin bu filmde oynayacak bir rolü var.”

Bob Dylan

Timothée Chalamet Bob Dylan Filminde Şarkı Söyleyecek

Bob Dylan biyografisi James Mangold’un uzun süredir üzerinde çalıştığı bir projeydi ve Timothée Chalamet de üç yılı aşkın bir süredir filme bağlıydı. Sonunda prodüksiyonun başlangıcı için bir tarih geldi. Film aynı zamanda Mangold’un 2019’da 20th Century Fox için çektiği Ford v. Ferrari ile bu alandaki başarısının ardından biyografik film türüne geri döndüğünü de gösteriyor.

- Reklam -

Mangold, Chalamet’in filmin müziklerinde Dylan’ın sesini dublajlamayacağını, şarkıları bizzat kendisinin söyleyeceğini açıkladı. Chalamet, daha önce birkaç kez kısa süreli şarkı performansları sergilemişti. Ancak bu filmle birlikte, daha iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Zira daha önceki çalışmalarından farklı olarak, bu kez uzun metrajlı bir biyografik yapımın içinde müzikal yeteneğini göstermesi gerekecek.

Şu an için diğer oyuncuların kimler olacağı ve filmin ne zaman vizyona gireceği bilinmiyor.

Bob Dylan Timothée Chalamet

Bob Dylan’ın da filmi yapılan şarkıcılar arasındaki yerini alacak olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fukuşima Nükleer Santrali Yeni Görüntüler

Fukuşima Nükleer Santrali’nden Endişe Veren Yeni Görüntüler Paylaşıldı

Chad Stahelski, Kevin Feige'den John Wick Tavsiyesi Almış

John Wick Yönetmeni, ‘Sinematik Evren Kurma’ Konusunda Marvel’ın Patronundan Tavsiye Aldığını Açıkladı