in

Cem Yılmaz, G.O.R.A.’nın Unutulmaz Karakteri Erşan Kuneri’yi Dizi Yapacak

Cem Yılmaz, G.O.R.A.’nın unutulmaz karakterlerinden Erşan Kuneri için dijital platformlarda yer alabilecek bir dizi yapmak istiyor.

Cem Yılmaz GORA Erşan Kuneri
- Reklam -
- Reklam -

Yerli sinemamızın ve komedi dünyamızın önemli isimlerinden Cem Yılmaz, yeni film serisi Karakomik Filmler’in ikinci kısmı vizyona girmeden önce açıklamalarda bulundu. Ünlü sanatçı, 2004 yapımı G.O.R.A. filmiyle tanıdığımız Erşan Kuneri karakterinin hayatını dizi yapmak istiyor.

Birer saatlik 4 filmden oluşan ve iki bölüm halinde vizyona giren Karakomik Filmler’in ilk ayağı geçen ekim ayında görücüye çıktı. Gişede beklenmedik bir çakılma yaşayan yapım sonrası Cem Yılmaz cephesinde uzun bir sessizlik oldu. Şimdiyse serinin diğer iki orta metraj filmi Deli ve Emanet için gün sayıyoruz.

Karakomik Filmler 2 öncesi Cem Yılmaz, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yaptığı G.O.R.A.’nın ikonikleşmiş karakterlerinden Erşan Kuneri için bir dizi yapmak istediğini açıkladı.

- Reklam -

Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalına konuk olduğu sırada yaptığı açıklamada Yılmaz, Erşan Kuneri’ye özel bir dizi çekmek istediğini ifade etti.

Cem Yılmaz GORA Erşan Kuneri

Neden film değil de dizi olduğu sorusuna, karakterin erotik filmler dönemine denk geldiğini hatırlatarak yanıt veren ünlü komedyen şöyle konuştu:

Erşan Kuneri Dizisi Başka Bir Platformda Hayat Bulacak

“G.O.R.A. filminde ‘Türkiye’de neden bilim kurgu çekilmiyor’a ait bir skeçte bir kahramandı. Komik bir karakter. Bir niyetim var, Erşan Kuneri ile ilgili bir şey yapma niyeti… Sinema filmi yapmakla ilgili çekincem belki haklı bir şeye dokunuyor. Çünkü, dil, muhataplar, filmin +18 yemesi meselesi ile uğraşmamak için başka bir platforma yapmayı planlıyorum, bir dizisini. Bir dizi yapmayı düşünüyorum Erşan Kuneri hayatı ve eserleri diye…”
“Başka platform” derken Cem Yılmaz’ın kastettiği Netflix mi bilinmez, ancak projenin Netflix ya da BluTv gibi mecralara daha uygun kaçacağı da su götürmez bir gerçek.

G.O.R.A. filminde Erşan Kuneri, Cem Yılmaz’ın canlandırdığı 4 karakterden birisiydi. Yılmaz’ı o filmde Kuneri ile birlikte başrol Arif Işık, Komutan Logar ve Kubar karakterleriyle izleme fırsatı bulmuştuk.

- Reklam -

Cem Yılmaz GORA Erşan Kuneri

Can Yılmaz ve Cem Yılmaz kardeşler tarafından senaryosu kaleme alınan G.O.R.A. filmi, vizyona girdiği yılda tam 36 hafta boyunca beyaz perdede kalmıştı. 4 milyondan fazla seyirciyle sinemada buluşan film, 25 milyon TL’lik bir gişe hasılatı toplamayı da başarmıştı.

Karakomik Filmler 2: Deli ve Emanet, 17 Ocak 2020 tarihinden itibaren vizyonda olacak.

Yönetmenin Erşan Kuneri dizisi yapma fikrine siz nasıl yaklaşıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* Zeki Müren’in Öpücüğü: Haluk Bilginer, Ezel Akay ve Levent Kazak’ı Bir Araya Getiren Film

Kaynak: BirGün

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mit mit dedi ki:

    Mavi donlar hazır mı? :rofl: :rofl:

  2. Avatar for Agape Agape dedi ki:

    Beklenmedik ikinci çakılma olacakmış gibi hissettim bir anda.

  3. Avatar for Seroo Seroo dedi ki:

    Gora’dan sonra hiçbir sinema filmini beğenmedim Cem Yılmaz’ın.
    Ama dizi olayı Netflix e gelirse iyi olur.

  4. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Film içinde güzel bir karakter ama suyunu da çıkarmasa mı? Ama güzel bir şey de ortaya çıkabilir. :smiley:

  5. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Cem Yılmaz’ın kendi yazdığı ve başrol olduğu filmler genelde komik değil. Ama yan rollerde efsane oynuyor adam. Vizontele’deki mütaahit rolü mükemmeldi. O rolün üstüne tanımam :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

resident evil 3

Resident Evil 3 Oyunundan Nefes Kesici Yeni Fragman

50m2 Netflix Türkiye

50m2: Netflix Türkiye’nin Kara Komedi Dizisinde Çekimler Başladı