in

Animorphs Beyaz Perdeye Gelmeye Hazırlanıyor

Animorphs, sinema filmi olarak geliyor. Scholastic Entertainment, 90’ların ünlü kitap serisini beyaz perdeye taşımaya hazırlanıyor.

Animorphs filmi
- Reklam -
- Reklam -

1990’ların ünlü çocuk kitabı serisi Animorphs, Scholastic Entertainment bünyesinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Şirket, K.A. Applegate’in yazdığı bilimkurgu serisinin film projesi için Erik Feig’le işbirliği içinde.

Animorphs’un ana hikâyesi Jake, Marco, Cassie, Rachel ve Tobias adında dokundukları hayvana dönüşebilme gücüne sahip beş gencin etrafında şekilleniyor. Genç kahramanlarımız bu güçlerini, dünyayı istila etmeye hazırlanan gizli uzaylı grubuna karşı kullanmaya başlıyor.

1996’dan 2001’e kadar ünlü serinin 35 milyondan fazla kopyası satılmıştı. Elli dört kitaplık serinin ilk defa sinema uyarlamasını göreceğiz. Fakat 90’ların sonunda Kanada merkezli bir stüdyo tarafından serinin iki sezonluk dizisi çekilmişti.

- Reklam -

animorphs dizisi

Animorphs, 2019’da kurulduğu duyurulan Picturestart’la ortak bir çalışma sonucunda çekilecek. Yapılan anlaşmaya göre Scholastic Entertainment ve Picturestart’tan başka gerçek oyunculu film uyarlamaları da göreceğiz. Filmin yapımcı ekibindeyse Scholastic Entertainment’tan Lole Lucchese ve Caitlin Friedman, Picturestart’tan Erik Feig ve Lucy Kitada var. Senaryoysa Caitlin Friedman ve Picturestart’tan Royce Reeves Darby’ye emanet edilmiş durumda.

Animorphs Filmi Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

Ayrıca Scholastic Entertainment’ın, Animorphs için bir çizgi roman uyarlaması projesi de mevcut. İçinde serinin ilk altı kitabının olacağı nostalji kutusunu da satışa çıkarmayı planlıyorlar. Söz konusu kutudaki kitaplar, 90’lardaki kapaklarla basılacak. Scholastic Entertainment ekibinden Lole Lucchese, seriyle ilgili şunları söyledi:
“Animorphs’un ana teması, çocuklar üzerinde yirmi yıl boyunca büyük bir etki uyandırmıştı. Şimdiyse izleyiciler için bu muhteşem bilimkurgu serisini ileri bir seviyeye taşıma zamanı. Picturestart’ın başarısı ortada. Erik ve ekibi, bu seriyi beyazperdeye getirmek için birlikte çalışılabilecek en iyi ekip.”
animorphs film

İki ekip de bu seri üzerinde çalışıyor olmaktan oldukça heyecanlı ve mutlu görünüyor. Scholastic Entertainment’ın yakın zamandaki projelerden biri de Goosebumps. Yakında yine onların imzasıyla Clifford the Big Red Dog’u göreceğiz.

- Reklam -

Dilimize daha önce Altın Kitaplar tarafından Dönüşüm adıyla gelen serinin herhangi bir baskısı bulunmuyor. Bu haberle birlikte yayınevinin kitapları yenileyerek tekrar basıp basmayacağı ise bilinmiyor.

Animorphs’un sinema uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir döneme damgasını vuran ve oldukça uzun olan bu seriyi uyarlamak pek de kolay olmayacaktır. Scholastic Entertainment ve Picturestart, bu işin hakkını verebilir mi? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* Yapay Zekâya Sahip Robot İlk Defa Bir Filmde Başrol Olacak

Kaynak: The Hollywood Reporter

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Çocukluğumda ilk okuduğum serilerden biriydi bu seri, hâlâ da çok severim ama ben sekiz kitaptan fazlası olduğunu bilmiyordum. Olur da basılırsa üzerine atlayacağım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Into the Night 2. Sezon Ne Zaman

Into the Night 2. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Belçika Yapımı Dizisi Yola Devam Ediyor

Ozark 4. sezon onayı Netflix

Ozark 4. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Ödüllü Suç Dizisi Devam Ediyor