in

Ozark 4. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Ödüllü Suç Dizisi Devam Ediyor

Ozark 4. sezon onayını aldı. Netflix’in suç ve dram türündeki sevilen dizisi final sezonuyla gelmeye hazırlanıyor.

Ozark 4. sezon onayı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Ozark, 4. sezonu ile son kez Netflix’e gelmeye hazırlanıyor.

Suç draması, Byrde ailesinin kara para aklama düzeni kötüye gittikten sonra Ozarks’a sürüklenmesini takiben üç sezon boyunca izleyicileri vahşi bir yolculuğa çıkardı. Dizi, Netflix’in orijinal içerik üretimi tarihindeki en eleştirel övülen dizilerden biri oldu ve yapımı yakından takip etmeyenlere ani bir sürpriz yaptı.

Dizinin 3. sezonu 27 Mart 2020’de Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı. 3 aylık bir sürenin ardından yeni sezon onayı da gelerek hayran kitlesini mutlu etmiş oldu. Önceki sezon, Laura Linney’nin Wendy olarak ortaya çıkan övgü dolu performansının arkasında eleştirel bir bakış açısıyla yeni zirvelere ulaştı. Ozark 3. sezon, dizinin tüm sezonları arasında yüzde 97 onay derecesiyle Rotten Tomatoes’daki en yüksek onay puanına sahip.

- Reklam -

Ozark 4. sezon onayı Netflix

4. sezon da Ozark’ın bu zirvelere ulaşması için son fırsatı olacak. Netflix yetkilileri dizinin yeni sezonunu onayladıklarını doğruladı. Ayrıca ilk 3 sezonu 10’ar bölümden oluşan dizinin bu sefer 14 bölümden oluşacağını açıkladı. Gösterinin final sezonu iki parçaya ayrılacağı da gelen bilgiler arasında. Yani 4. sezonun ilk 7 bölümü öncelikli olarak yayınlanacak, ardından kalan 7 bölüm de başka bir tarihte yayında olacak.

Ozark 4. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı mı?

Netflix’in tercih ettiği bu sezon ayırma yöntemi aslında ilk defa olan bir durum değil. Örneğin, Lucifer 5. sezonun son olduğu düşünülüyordu ve toplamda 16 bölümden oluşacak sezonu ikiye ayırdı. İlk yarısı da ağustos ayında yayınlanacak. Neyse ki Lucifer 6. sezon için de onay aldı ve 5. sezonda olduğu gibi iki parça halinde gelebilir. Ek olarak, Fuller House son sezonunu da iki farklı bölümde yayınladı. Yedi bölümden oluşan Ozark 4. sezonuna da aynı yönetmi uygulayan Netflix, muhtemelen final vakti gelen yapımlar adına bu yöntemi kullanarak iki farklı sezon daha izletiyormuş hissiyatı yaratıyor.

- Reklam -

Ozark 4. sezon onayı Netflix

Dizinin final verecek olması her ne kadar üzücü gibi gözükse de aslında 7 bölümden oluşan 2 sezon daha kaldığını öğrenmek mutluluk verici. Şimdilik en büyük soru Koronavirüs pandemisi nedeniyle dünya genelinde çekim kısıtlamaları devam ettiğinden, bu sonun ne zaman geleceğidir. Şimdilik bunun için en iyi tarih olarak 2021’in sonları olarak gözüküyor.

Ozark’ı takip ediyor musunuz? Dizinin dördüncü sezonuyla birlikte final verecek olması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Into the Night 2. Sezon Onayı Aldı: Netflix’in Belçika Yapımı Dizisi Yola Devam Ediyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Animorphs filmi

Animorphs Beyaz Perdeye Gelmeye Hazırlanıyor

TRT 2 Temmuz Filmleri Rehberi

TRT 2 Temmuz Filmleri: Her Akşam Bir Yeni Film