in ,

David DeLuise, Yeni “Wizards of Waverly Place” Dizisinde Jerry Russo Rolünü Yeniden Canlandıracak

David DeLuise; Selena Gomez ve David Henrie ile birlikte yeni “Wizards of Waverly Place” dizisi için geri dönüyor.

David DeLuise - Yeni Wizards of Waverly Place Dizisi Wizards Beyond Waverly Place Kadro
- Reklam -
- Reklam -

David DeLuise, Disney Channel’ın popüler dizisi Wizards of Waverly Place’in yeni versiyonu Wizards Beyond Waverly Place’te eski ekip arkadaşlarına katılıyor.

Disney, Ocak 2024’te Wizards of Waverly Place’in geri döneceğini açıklamıştı. Selena Gomez ve David Henrie, Alex ve Justin Russo rollerini yinelerken hayranların gözleri ise David DeLuise’e çevrilmişti. Aradan geçen yaklaşık 6 ayın sonunda dizinin bir başka ikonik isminin daha yapıma katılacağı duyuruldu.

David Henrie, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda David DeLuise’in Jerry Russo rolünü yeniden canlandıracağını açıklayan bir video yayınladı. DeLuise, popüler Disney Channel dizisinde Justin, Alex ve Max’in (Jake T. Austin) babalarını canlandırmıştı.

- Reklam -

David DeLuise - Yeni Wizards of Waverly Place Dizisi Wizards Beyond Waverly Place Kadrosu

Yeni hikâye Russo Ailesi’ne ve aile üyelerinin son yıllarda nasıl değiştiklerine odaklanacak. DeLuise’in geri dönüşü de Wizards Beyond Waverly Place için kritik bir boşluğu tamamlayacak.

David DeLuise, “Wizards Beyond Waverly Place” Dizi Kadrosuna Dahil Oldu

Todd J. Greenwald tarafından yaratılan Wizards of Waverly Place, 2007 – 2012 yılları arasında Disney Channel’da yayınlanmış bir Amerikan fantazi gençlik sit-com’u olarak biliniyor. Aile, arkadaşlık ve ergenlik temalarını doğaüstü harmanlayan dizi toplam 2 Primetime Emmy ödülü de kazanmıştı.

Wizards of Waverly Place, üç kardeşin ailenin resmi büyücüsü olmak için yarışmalarına odaklanırken devam macerası Wizards Beyond Waverly Place de onların mirasını takip edecek.

Ana dizide Justin, karısı ve çocuklarıyla normal bir yaşam sürmek istediği için büyü güçlerinden vazgeçmişti. Ancak genç bir büyücü kapısına geldiğinde Justin onun büyücülük dünyasını büyük bir tehditten kurtarması için onu eğitmeye karar verecek. Billie (Janice LeAnn Brown), yeteneklerini henüz nasıl kullanacağını bilmiyor. Bu durum, Billie öğrenene kadar herkesin tehlikede olacağı anlamına geliyor. Justin, dünyanın kaderi dengedeyken normal hayatını bir süreliğine geride bırakıp bırakmayacağına karar vermek zorunda kalacak.

- Reklam -

David DeLuise

Şu anda prodüksiyon aşamasında Wizards Beyond Waverly Place’in bu yılın ilerleyen dönemlerinde Disney Channel ve Disney+ üzerinde prömiyer yapacak.

Selena Gomez, yapıma yalnızca konuk oyuncu olarak geri dönecek. David Henrie’nin Justin’i ise dizinin başrollerinden biri olarak öne çıkacak.

Wizards Beyond Waverly Place dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jared Padalecki - The Boys 5. Sezon Dizi

“The Boys” Evreninde “Supernatural” Buluşması: Jared Padalecki Gelecek Sezon Diziye Katılabilir

Robert Zemeckis - Yeni Film - Here - Forrest Gump

Robert Zemeckis Yeni Filmi “Here” ile Küçük Bir “Forrest Gump” Buluşmasına İmza Atıyor