in ,

“Wizards of Waverly Place” Dizisi Yeniden Çekiliyor: Selena Gomez ve David Henrie İkonik Rollerine Geri Dönecek

Disney Channel’ın popüler dizisi “Wizards of Waverly Place” Selena Gomez ve David Henrie’li yeni bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Wizards of Waverly Place Dizisi Yıllar Sonra Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Wizards of Waverly Place dizisi yıllar sonra geri dönmeye hazırlanıyor. Selena Gomez ve David Henrie, Alex ve Justin Russo rollerini yeniden canlandıracak. Disney Plus, ana dizinin maceralarının sona ermesinden 12 sene sonra Russo Kardeşlerin hayatlarını ele alacak bir pilot bölüm için yeşil ışık yaktı.

İlk olarak 2007 yılında başlayan, toplamda dört sezonu ve mistik maceralarla dolu birkaç özel bölümü geride bırakan Russo Ailesi, dizi sonrası yolculuklarının gizemlerini çözen bir anlatıyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yaklaşan hikâye Alex ve Justin’in geçmişleriyle uzlaşarak nasıl bir gelecek kuracaklarını keşfetmeyi vaat ediyor. Ancak tüm sezonun kaderi kanalın pilot bölümle ilgili kararına bağlı olarak belirsizliğini koruyor.

Selena Gomez, Only Murders in the Building’de Mabel Mora rolüyle yer almaya devam ederken, pilot bölümde konuk oyuncu olarak kendisine yer bulacak. Diğer taraftan David Henrie, kanalın projeye yeşil ışık yakması halinde dizinin düzenli oyuncularından biri olmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Oyuncu kadrosuna katılan Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele ve Mimi Gianopulos, sırasıyla Disney’in Just Roll With It, HBO’nun Euphoria ve Peacock’ın orijinal dizisi Rutherford Falls’daki rolleriyle tanınıyor.

Wizards of Waverly Place Dizisi Yıllar Sonra Geri Dönüyor

Wizards of Waverly Place Dizisi Pilot Bölümü Yeşil Işık Alırsa Devam Edecek

WizTech’teki gizemli bir olaydan sonra Justin’le kaldığı yerden devam eden devam filminde, karakter büyücü güçlerinden vazgeçerek normal, büyüsüz bir hayat sürmeye ve bir aile kurmaya başlıyor. Ancak Janice LeAnn Brown tarafından canlandırılan güçlü genç büyücü Billie’nin beklenmedik ziyareti Justin’i tekrar büyülü dünyaya itiyor ve Büyücü Dünyası’nı kurtarmak için geçmişiyle yüzleşmeye zorluyor. Alkaio Thiele, anlatı ilerledikçe Justin’in en büyük oğlu Roman Russo rolüne adım atıyor.

Selena Gomez ve David Henrie, ikonik rollerini yeniden canlandırmanın ötesinde pilot bölümün yürütücü yapımcıları olacaklar.

- Reklam -

Disney’in Raven’s Home dizisinin arkasındaki yaratıcı beyinler olan Jed Elinoff ve Scott Thomas, Wizards of Waverly Place devam dizisini hayata geçirmek için ikiliyle güçlerini birleştiriyor. Race to Witch Mountain’daki çalışmalarıyla tanınan Andy Fickman’ın yöneteceği pilot bölüm, Russo Kardeşlerin on yılı aşkın bir sürenin ardından yeniden bir araya gelmesi anlamına geliyor.

Wizards of Waverly Place Dizisi Yıllar Sonra Geri Dönüyor

Wizards of Waverly Place dizisinin yıllar sonra dönecek olmasını sizler nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni dizi haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Erken Evrendeki Gizemli Parıltının Kaynağı Ortaya Çıktı

Erken Evrendeki Gizemli Parıltının Esrarengiz Kaynağı Ortaya Çıktı

The Flight Attendant 3. Sezon Iptal

Emmy Ödüllü “The Flight Attendant” Dizisi 2. Sezonun Ardından İptal Edildi