in ,

Emmy Ödüllü “The Flight Attendant” Dizisi 2. Sezonun Ardından İptal Edildi

The Flight Attendant 3. sezon iptal edildi. Max imzalı drama ve suç dizisi, iki sezonluk yolculuğunun ardından izleyicilere veda etti.

The Flight Attendant 3. Sezon Iptal
- Reklam -
- Reklam -

The Flight Attendant 3. sezon için iptal kararı verildi. Başrolünde The Big Bang Theory’nin yıldızı Kaley Cuoco’nun yer aldığı Max yapımı izleyicilere veda ediyor.

Scream ve Supernatural gibi yapımlarla tanınan Steve Yockey’nin yaratıcı koltuğunda oturduğu The Flight Attendant dizisi iki sezonluk yolculuğunun ardından ekranlara veda ediyor.

The Big Bang Theory’ni dizisinde Penny Hofstadter karakterini canlandıran Kaley Cuoco’nun uçuş görevlisi Cassandra Bowden’ı oynadığı yapım; gizem, drama ve komedi türlerini bir araya getiriyor. Bir gün uçuş sonrası otel odasında yanında bir cesetle uyanan Cassandra’nın olayı çözme sürecini konu alan ilk sezonun ardından yapımın 2. sezonu 26 Mayıs 2022’de final yapmıştı. Hayranlar ise o tarihten beri The Flight Attendant 3. sezon için bekleyişteydi.

- Reklam -

Chris Bohjalian’ın 2018 tarihli aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin ilk sezonu doğrudan romandaki hikâyeyi takip etmişti. 2. sezonda ise senaryo HBO senaristlerine emanet edilmişti.

The Flight Attendant 3. Sezon İptal Kararı

Cassandra 2. sezonda bir yandan Los Angeles’ta yeni bir hayat kurmaya çalışırken bir yandan da CIA için bir ajan olarak işe alınmıştı.

Max adıyla yeniden markalaşan (eski HBO Max) kanal, yeni dönemde iptal ettiği bir çok diziye The Flight Attendant’ı da ekledi.

The Flight Attendant 3. Sezon Çekilmeyecek

The Hollywood Reporter’ın haberine göre The Flight Attendant 3. sezon için iptal kararı verildi. Cuoco yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Dikkat çekici bir kitap uyarlaması olarak başlayan şey, kısa sürede hayat boyu sürecek olağanüstü bir uçuşa dönüştü. TFA’yi her zaman bir mini dizi olarak hayal ettim ve inanılmaz bir yaratıcı ekip sayesinde heyecan verici iki sezon sunabildik.

“Kişisel olarak Cassie’yi oynamak bir rüyanın gerçekleşmesiydi. Bu son derece orijinal dizinin hayata geçirilmesinde görev alan herkese çok minnettarım.”

- Reklam -

Yapım ilk etapta tek sezonluk bir mini dizi olarak tasarlanmış, izleyicilerin yoğun ilgisi ve gelen Emmy ödülüyle beraber yoluna bir sezon daha devam etmişti.

The Flight Attendant 3. Sezon İptal Max

Dizinin yaratıcısı Steve Yockey yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

The Flight Attendant gerçek bir tutku projesiydi. Hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden gelen tepkiler oldukça etkileyiciydi.”

The Flight Attendant dizisinde Kaley Cuoco’ya eşlik eden isimler arasında Zosia Mamet, Michiel Huisman, Michelle Gomez, Miranda Croft, T.R. Knight, Rosie Perez, Cheryl Hines, Mo McRae, Callie Hernandez ve JJ Soria yer alıyor.

The Flight Attendant 3. sezon hakkında verilen iptal kararını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wizards of Waverly Place Dizisi Yıllar Sonra Geri Dönüyor

“Wizards of Waverly Place” Dizisi Yeniden Çekiliyor: Selena Gomez ve David Henrie İkonik Rollerine Geri Dönecek

Alper Gezeravcı - Uluslararası Uzay İstasyonu

Alper Gezeravcı’yı Taşıyan Dragon Kapsülü Uluslararası Uzay İstasyonu’na Başarıyla Kenetlendi