in

Netflix’in Psikolojik Gerilim Dizisi “You”da 4. Sezon Çekimleri Başladı

You 4. sezon çekimleri başladı. Netflix, başrolünde Penn Badgley’nin yer aldığı psikolojik gerilim dizisinde prodüksiyon aşamasına geçti.

you 4 sezon çekimleri basladi
- Reklam -
- Reklam -

You 4. sezon çekimleri başladı. Yaratıcı koltuğunda Greg Berlanti ve Sera Gamble ikilisinin yer aldığı Netflix yapımı psikolojik gerilim dizisinde prodüksiyon aşamasına geçildi.

İlk sezonu 2018’de yayınlanmaya başlayan dizi, ilhamını Amerikalı yazar ve senarist Caroline Kepnes’in roman serisinden alıyor. Yapım, tehlikeli bir cazibeye sahip olan obsesif bir adamın, takıntı hâline getirdiği bireylerin yaşamlarına dahil olabilmek adına sınırlarını nereye kadar zorlayabileceğini konu alıyor.

Lifetime kanalında yayın hayatına başlayan yapım, 2. sezon bölümleri ile Netflix’e geçmiş ve platformun en popüler işleri arasına adını yazdırmıştı. Serinin yeni sezonu ise henüz 3. sezon yayına başlamadan onaylanmıştı. Geçen ekim ayında yayınlanan 3. sezonun ardından 4. sezon için prodüksiyon aşamasına da böylece geçilmiş oldu. Aradaki süreçte ise Koronavirüs pandemisi nedeniyle You da birçok ertelemeden payını almıştı.

- Reklam -

you 4 sezon set

Prodüksiyonun başlamasıyla setten görüntüler de basına sunuldu. Yayınlanan görüntülerde Penn Badgley ve Tati Gabrielle set ortamında görülüyor.

You 4. Sezon Yayın Tarihi Şimdilik Bilinmiyor

Dizinin 4. sezon hikâyesi hakkında ise şu an için pek fazla bilgi bulunmuyor. İlk üç sezon boyunca takıntılı bir seri katil olan Joe Goldberg’in maceraları konu alınmıştı. Hikâye son olarak Paris’e kadar uzanmıştı.

Yeni sezonda Penn Badgley, Joe Goldberg rolüne Tati Gabrielle ise Marienne Bellamy rolüne geri dönecek. 4. sezon ile birlikte Euphoria ve The White Lotus ile tanınan Lukas Gage de diziye dahil olacak. Gage yapımda zengin bir ailenin en küçük ve sıcakkanlı oğlu olan Adam karakterine hayat verecek.

Dizinin yaratıcılarından Sera Gamble, son olarak yapıma dair şu açıklamada bulunmuştu:

- Reklam -

“Penn’in, Joe’yu ürkütücü ama zorlayıcı bir hayata dahil etmesini izlemek heyecan vericiydi. Netflix’in ve dünyanın dört bir yanındaki insanların Joe’nun son 3 sezonda her şeyi gerçekten çok yanlış anlamasını izlemekten keyif almasından çok memnunuz.”

you 4 sezon penn badgley

Bununla birlikte yeni sezon çekimlerinin Paris ve Londra’da gerçekleştirilmesi bekleniyor. Yayın tarihi için ise en iyi ihtimalle 2022’nin sonu işaret ediliyor. Ancak Paris’teki uluslararası çekimler, bu takvimin 2023’ün başı olarak güncellenmesine sebep olabilir.

Siz You 4. Sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage süper kahraman filmleri

Nicolas Cage, Süper Kahraman Filmlerine Destek Çıktı: “Sağlıklı Eğlencenin Nesi Yanlış?”

Black Panther 2 cekimleri

Black Panther’ın İkinci Filmi “Wakanda Forever”ın Çekimleri Tamamlandı