in ,

“Ejderha Mızrağı” Serisinin 40. Yılı, Özel Baskı “Dragonlance Chronicles” Kitabıyla Kutlanacak

“Ejderha Mızrağı” serisi 40. yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Margaret Weis ve Tracy Hickman’ın ünlü üçlemesi “Dragonlance Chronicles” tek ciltlik özel bir baskıda buluşacak.

Ejderha Mızrağı 40. Yıl Dragonlance Chronicles Özel Baskı Kitap
- Reklam -
- Reklam -

Ejderha Mızrağı serisinin 40. yılı, özel bir edisyona ev sahipliği yapacak. Margaret Weis ve Tracy Hickman’ın macerayı başlatan Dragonlance Chronicles (Ejderha Mızrağı Destanı) üçlemesi, tek ciltlik özel bir baskıyla Penguin Michael Joseph yayınevi tarafından yayımlanacak.

Dragonlance Chronicles, serinin ilk üç kitabı olma özelliğini taşıyan Güz Alacakaranlığının Ejderhaları (Dragons of Autumn Twilight), Kış Gecesi Ejderhaları (Dragons of Winter Night) ve İlkbahar Şafağı Ejderhaları (Dragons of Spring Dawning) kitaplarını tek çatı altında ciltli ve özel bir edisyon eşliğinde bir araya getirecek.

Serinin ilk üçlemesi Tanis Yarı-Elf, Sturm Brightblade, Raistlin Majere, Caramon Majare, Flint Fireforge ve Tasslehoff Burrfoot gibi unutulmaz karakterlerin fantastik edebiyat dünyasındaki ilk hikâyelerine ev sahipliği yapıyor.

- Reklam -

Margaret Weis ve Tracy Hickman

Dragonlance hayranı ve aktör Joe Manganiello’nun önsözüne ve koleksiyonluk yeni bir kapağa da sahip olan kitap, 3 Ekim 2024’te yurt dışında satışa çıkacak.

Ejderha Mızrağı 40. Yaşını Özel Baskı “Dragonlance Chronicles” ile Kutluyor

Ejderha Mızrağı serisinin temellerini atan ve şimdilerde 190’dan fazla kitaptan oluşan serinin ilk kahramanlarını okurlara tanıtan Dragonlance Chronicles, böylelikle yıllar sonra özel bir baskıyla geri dönmüş olacak.

Üçlemenin yazarlarından Tracy Hickman şu açıklamayı yaptı:

“Margaret ve ben 40 yıl önce Dragonlance adını verdiğimiz yaratıcı yolculuğumuza ilk adımlarımızı attık. O zamanlar bu muhteşem yolda bu kadar çok okurun bize katılacağını bilemezdik. Her biri, hikâyeleri, karakterleri ve dünyayı 40 yıl boyunca hayatta tutmaya devam etti. Bu serinin ilk adımını böylesine inanılmaz bir şekilde yeniden canlandırdığı için çok minnettarız.”

Ejderha Mızrağı 40. Yıl Dragonlance Chronicles Özel Baskı

- Reklam -

Penguin Michael Joseph’de yardımcı editör olan Jorgie Bain ise şunları ekledi:

“Bu kitaplar, insan deneyimine ve ahlak, aşk, kayıp, din ve mücadele konularındaki karmaşık iniş çıkışlara derin bir dalış yapıyor. Bu yeni baskının, bu geniş dünyayı seven ve sevecek olan herkesin eline geçmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Kitabın önsözünü kaleme alan Joe Manganiello, özellikle Ejderha Mızrağı’nın iptal edilen dizi uyarlamasındaki çabalarıyla birçok hayranı heyecanlandırmıştı.

Ejderha Mızrağı 40. Yıl Dragonlance Chronicles

Özel baskının Türkiye’de yayımlanıp yayımlanmayacağı ise bilinmiyor.

Ejderha Mızrağı serisinin 40. yıldönümü için hazırlanan Dragonlance Chronicles özel baskısı hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Bookseller

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Down Sendromlu Neandertal Çocuk Araştırma

Down Sendromlu Neandertal Çocuğa Ait Kalıntılar, Eski İnsanların Toplumsal Yaşantısından İpuçları Veriyor

Yıldıztozu Hırsızı: Chelsea Abdullah'dan Fantastik Roman

2022 Goodreads En İyi Fantastik Roman Adayı “Yıldıztozu Hırsızı” Türkçede