in , ,

“Fairy Tail” Yaratıcısının Yeni Canavar Çiftliği Oyunu “Farmagia” Animeye Uyarlanıyor

Farmagia oyunu anime uyarlaması alıyor. Fairy Tail yaratıcısı Hiro Mashima’nın tasarladığı yeni oyun, ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Farmagia: Fairy Tail Yaratıcısı Oyunu Anime Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Farmagia anime uyarlaması ile gelmeye hazırlanıyor. Fairy Tail ile tanınan Hiro Mashima ile Marvelous Games’in oyunu, Kasım 2024’te çıkacak video oyunu sürümünün yanı sıra bir anime projesine de kavuşacak.

Nintendo Direct’in Haziran 2024 tanıtımından duyurulan oyun için kısa süre önce yeni bir fragman daha yayınlandı. Marvelous Games tarafından yayınlanan tanıtım videosunda oynanış detaylarına yer verilirken, videonun sonlarında (3:05) Farmagia’nın anime uyarlamasının duyurusu yapıldı. Henüz bir dizi mi yoksa film mi olacağı netlik kazanmasa da, oyunun kendisinde de animasyonlu sekanslar bulunuyor. Bu da hayranları Mashima’nın popüler çizgi romanlarının ruhunu yansıtacak bir uyarlamanın müjdecisi olarak heyecanlandırıyor.

Macera, canavar yetiştirme temalı bir rol yapma oyunu olarak öne çıkıyor. Story of Seasons ve son dönemde ses getiren Palworld gibi çiftlik simülasyonu oyunlarından esinlendiği belirtiliyor. Oyuncular canavarları yetiştirip eğiterek onları hem çiftlik işlerinde hem de savaşlarda kullanabiliyor.

- Reklam -

Farmagia Fairy Tail Yaratıcısının Yeni Oyunu Anime Oluyor

Anime Uyarlaması da Alacak Olan Farmagia Oyunu Ne Anlatıyor?

Resmi açıklamaya göre hikâye, Felicidad adlı bir yer altı dünyasında insanlar ve canavarların bir arada yaşadığı bir evrende geçiyor:

“Burada canavar yetiştiren ve onlara komuta eden çiftçiler Farmagia olarak bilinir. Farmagia, Magus Diluculum ve Oración Seis general’leri sayesinde Felicidad toplumu refah içinde yaşamaktadır… ta ki Magus’un ölümüne kadar. O zaman Oración generali Glaza, iktidarı ele geçirme fırsatını yakalar.”

Açıklama şöyle devam ediyor:

“Glaza ve ordusu Centvelt kasabasına inerken, yerli bir Farmagia olan Ten onları durdurmaya çalışır. İlk başta başarısız olsa da Ten, diğerlerini bu despota karşı ayaklanmaya iter. Glaza’nın akıldışı iktidar arayışına karşı gelen bir Oración generalinin de yardımıyla Ten ve arkadaşları, Felicidad’ın daha fazla esir düşmesini önlemek için canavarlarıyla birlikte çalışmak zorundadır.”

- Reklam -

Farmagia Oyun Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Farmagia’nın kasım ayında Nintendo Switch, PlayStation 5 ve PC’ye çıkması planlanıyor. Oyundaki karakterlere hayat veren Japon seslendirme kadrosunun yanı sıra, Ayane Sakura ve Inori Minase’nin seslendirdiği bir şarkı da yer alacak.

Mashima’nın bir önceki serisi Edens Zero’nun bu ay finalini yapacak olması ve Fairy Tail dünyasının da 100 Years Quest anime uyarlamasıyla Temmuz’da geri dönecek olması, projeyi daha da ilginç hale getiriyor. Mashima’nın 2024’te farklı projelerle gündeme gelmesi bekleniyor.

Farmagia Anime Oluyor

Hiro Mashima’nın yeni oyununu ve kısa sürede bir anime uyarlaması alacak olmasını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Mashima sensei’den ne çıksa okur, izler, oynarız. Beyni kapatıp takip ettiğin sürece çok zevkli serileri. Edens Zero’ya bakamadık henüz o da bizim ayıbımız olsun.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Robert Zemeckis - Yeni Film - Here - Forrest Gump

Robert Zemeckis Yeni Filmi “Here” ile Küçük Bir “Forrest Gump” Buluşmasına İmza Atıyor

Dönüyor Zaman - Gürsel Korat

Gürsel Korat’ın “Kapadokya Dörtlüsü” Serisi “Dönüyor Zaman” ile Noktalanıyor