in , ,

Anthony Hopkins’in Sigmund Freud’u Canlandırdığı “Freud’s Last Session” Filminden İlk Fragman

Freud’s Last Session fragmanı yayınlandı. Anthony Hopkins’in Sigmund Freud’a hayat verdiği filmde Matthew Goode ise C.S. Lewis’i canlandırıyor.

Freud's Last Session Fragmanı: Anthony Hopkins Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Freud’s Last Session filmi vizyona girmeye hazırlanırken filmden ilk fragman da paylaşıldı. Başrolünde Anthony Hopkins’in yer aldığı ve yapıma da adını veren psikanalizin kurucusu Sigmund Freud’u canlandırdığı yapımda ayrıca Narnia Günlükleri’nin yazarı C.S. Lewis rolünde Matthew Goode yer alıyor.

Freud’s Last Session filmi ünlü psikanalist ve ateist Sigmund Freud ile en çok Narnia Günlükleri ile tanınan Hıristiyan yazar C.S. Lewis’in beklenmedik kesişiminin hikâyesini konu ediniyor. II. Dünya Savaşı’nın patlak vermesinden hemen önce geçen film, ikilinin beklenmedik ama derin buluşması etrafında dönecek.

Yapım, ikilinin Tanrı’nın varlığını tartışmasını gösterecek. Karşıt görüşlü ikilinin gerçek bir buluşmasına dayanmayan yapım bunun yerine karşıt felsefelerini varsayımsal bir kesişme noktasında bir araya getiren bir Off-Broadway oyununa dayanıyor. Filmin aynı zamanda Lewis ve Freud’un özel hayatlarını, özellikle Freud’un kızı Anna ile olan ilişkisini ve Lewis’in en yakın arkadaşının annesiyle olan ilişkisini ele alması bekleniyor.

- Reklam -

Anthony Hopkins’in Sigmund Freud’u Canlandırdığı "Freud’s Last Session" Filminden İlk Fragman

Yapımda Anthony Hopkins’in Sigmund Freud’a hayat vereceği hakkındaki ilk haberler geçen yılın mayıs ayında ortaya çıkmıştı.

Freud’s Last Session vizyona girmesine kısa bir süre kalan yapım için ilk fragman paylaşıldı. Tanıtımda Hopkins, Freud’un imzası niteliğindeki kalın çerçeveli gözlükleri, yeleği ve cep saati ile yer alıyor. Goode ise genç Lewis olarak izleyicilere sunuluyor..

Freud’s Last Session Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Filmin yönetmenliğini daha önce The Man Who Knew Infinity filminde çalışmış olan Matthew Brown üstleniyor. Mark St Germain’in kendi oyunundan yola çıkılarak yazdığı filmde Goode ve Hopkins’in yanı sıra Jodi Balfour, Stephen Campbell Moore, Jeremy Northam ve Orla Brady de rol alıyor.

Filmin Kuzey Amerika’daki tüm haklarını satın alan Sony Pictures Classics aralık sonlarında yapımı bu bölgede vizyona sokmayı planlıyor. Uluslararası arenada ise filmin 2024 yılı içerisinde sinema salonlarına gelmesi bekleniyor.

Anthony Hopkins’in Freud’s Last Session filminde psikanalizin babasını canlandırmasına dair ilk bakışı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan fragman haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Entertainment Weekly

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Hunger Games Tiyatro Oyunu Oluyor

Distopik Roman Serisi “The Hunger Games” Tiyatro Oyunu Oluyor

Samaritan 2 Filmi Geliyor: Sylvester Stallone Yine Başrolde

Sylvester Stallone’lu Süper Kahraman Filmi “Samaritan”ın Devamı Geliyor