in ,

Sylvester Stallone’lu Süper Kahraman Filmi “Samaritan”ın Devamı Geliyor

Samaritan 2 filmi kesinleşti. Başrolünde Sylvester Stallone’un yer aldığı süper kahraman macerası, devam filmiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Samaritan 2 Filmi Geliyor: Sylvester Stallone Yine Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Samaritan 2 filmi geliyor. Sylvester Stallone’un emekli bir süper kahramanı canlandırdığı yapımın devamı için hazırlıklar başladı.

Amazon ve MGM, geçen yıl yayınlanan Prime Video filminin başarısını değerlendirdikten sonra süper kahraman hikâyesine bir devam filmi yapma kararı aldı ve ilk yapımın senaristi Bragi F. Schut’un ikinci film için de senaryoyu yazmasına karar verdi.

2014 tarihli bir grafik romanın uyarlaması olan Samaritan, Stallone’un Joe adlı bir çöpçüyü canlandırmasını takip ediyor. Joe, yaşadığı sitenin hemen karşısında yaşayan genç bir çocuk olan Sam ile yakın bir ilişki geliştiriyor.

- Reklam -

İkisi arasındaki ilişki Joe’nun Sam’i bir grup zorbadan kurtarmasının ardından başlıyor. Bu olay, Sam’in Joe’un Samaritan adında geçmişte kalmış bir süper kahraman olduğuna inanmasına yol açıyor. Sam gibi bazı insanlar hâlâ Samaritan’ın şehirlerinde kimliği belirsiz bir şekilde yaşadığına inanıyor.

Samaritan 2 Filmi Geliyor: Sylvester Stallone Yine Başrolde

Film çıktıktan sonra eleştirmenlerden çoğunlukla olumsuz eleştiriler aldı. Bu nedenle yayın tarihinden bir yıldan daha uzun bir süre sonra gelen bu devam filmi kararı birçok kişiyi şaşırttı. Eleştirmenler yapımı potansiyeline rağmen, sadece “yaratıcı bir konsepti sıradan bir süper kahraman hikâyesine dönüştürdüğü” için eleştirmişti.

Yine de Prime Video üzerinden gösterime giren film izleyicilerden daha olumlu tepkiler aldı ve Rotten Tomatoes’ta %71 izleyici puanı elde etti. Ağustos 2022’de yayınlanan macera, üç hafta boyunca Prime Video listenin zirvesinde yer alarak platform için büyük bir başarı elde etti.

- Reklam -

“Samaritan 2” Filmi Ne Hakkında Olacak?

Samaritan 2 filminin hikâye detayları şu anda gizli tutuluyor. Ancak orijinal filmin sonu izleyicileri birçok soruyla baş başa bıraktığı için, devam filminin hangi yöne gidebileceği konusunda hayranlar arasında çokça spekülasyon yapılıyor. Bazıları Joe’nun aslında kötü karakter Nemesis olduğunu ve Sam’in geç kardeşin oğlu olduğunu düşünüyor. Eğer bu teori doğruysa devam filmi Joe’nun Sam’i gerçek kimliğini keşfetmesine ve süper kahraman yeteneklerini geliştirmeye yönlendirmesini konu alabilir.

Samaritan 2 Filmi Geliyor: Sylvester Stallone Yine Başrolde

Sylvester Stallone’un bir kez daha başrolde yer alacağı ve oyuncu grevi başlamadan stüdyo ile anlaştığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Sizler ilk filmi izlemiş miydiniz? Yeni bir devam filmine gerek var mıydı dersiniz? Samaritan 2 hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından en güncel haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Freud's Last Session Fragmanı: Anthony Hopkins Başrolde

Anthony Hopkins’in Sigmund Freud’u Canlandırdığı “Freud’s Last Session” Filminden İlk Fragman

Ingeborg'un Tollak'ı: Tore Renberg Kitabı Türkçede Çıktı

Tore Renberg’ten Aşk, Şiddet ve Modern Hayata Direnişe Dair Bir Roman: “Ingeborg’un Tollak’ı”