in

Anthony Hopkins, Freud’s Last Session Filminde Sigmund Freud’u Canlandıracak

Oscar ödüllü oyuncu Anthony Hopkins, çekimleri bu yıl başlayacak olan Freud’s Last Session filminde psikanalizin kurucusu Sigmund Freud’u canlandıracak.

Anthony Hopkins, Sigmund Freud Karakterini Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Anthony Hopkins, Freud’s Last Session filminde Sigmund Freud karakterini canlandıracak. Oscar ödüllü oyuncunun yer alacağı filmin çekimleri bu yıl içinde başlayacak.

The Father filmindeki rolüyle 2020 Akademi Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Anthony Hopkin’in son olarak kısa süre önce fragmanı yayınlanan bilimkurgu gerilim filmi Zero Contact‘ta da yer alacağı görülmüştü. Ancak iki defa Oscar kazanmış oyuncunun durmaya hiç niyeti yok gibi gözüküyor. Aktör, senaristliğini Mark St. Germain’in üstlendiği Freud’s Last Session filminde psikanalizin kurucusu olarak tanınan Sigmund Freud’a hayat verecek. Germain, filmin senaryosunu yine kendi yazdığı aynı adlı tiyatro oyunundan uyarladı. Filmin yönetmenliğini ise The Man Who Knew Infinity (Sonsuzluk Teorisi) ve Owl River Runners adlı yapımları ile tanınan Matthew Brown üstleniyor.

Freud’un Son Oturumu adıyla çıkacak olan yapım, Narnia Günlükleri kitap serisi ile tanınan İngiliz yazar genç C.S. Lewis’i Londra’daki evine davet eden Avusturyalı psikanalist Dr. Sigmund Freud’un yaşamına odaklanıyor. İkinci Dünya Savaşı’nın hemen öncesinde, iki adam aşk, cinsellik ve Tanrı’nın varlığı gibi sayısız derin konu hakkında sözlü olarak çatışıyor. Ayrıca, Dr. Freud’un, izinden gidip psikanalist olacak eşcinsel kızı Anna Freud ile benzersiz ilişkisini ve Lewis’in en iyi arkadaşının annesiyle olan alışılmışın dışında romantizmini de konu edinecek. Oyun gibi film de Freud’un çalışmasının duvarları içinden geçmişi, bugünü ve fantaziyi harmanlayacak.

- Reklam -

Anthony Hopkins Tarafından Canlandırılan Sigmund Freud, C.S. Lewis Karakteriyle Bir Araya Gelecek

Anthony Hopkins, Sigmund Freud Karakterini Oynayacak

The Hollywood Reporter’a açıklama yapan filmin yönetmeni Matthew Brown, şunları söyledi:

“Yapıma yönelik kendi entelektüel merakım ve eğilimimin ötesinde, bu filmin ne kadar zamanında ve önemli olduğuna dair derin bir farkındalık var. İdeolojik olarak çok kutuplaşmış, herkesin kendi kabilelerinde sıkışıp kaldığı, gerçek bir diyalogun olmadığı bir çağda yaşıyoruz. Tüm izleyiciler için duygusal, düşündürücü ve yaratıcı bir film yapmak istiyorum. İnsan olmanın temelinde yatan şeyi araştırırken büyük soruları soran bir film: aşk, inanç ve ölümlülük.”

- Reklam -

Bu yıl içerisinde, sonbahar aylarında çekimlerinin Londra’da başlayacağı belirtilen filmin çıkış tarihi ve diğer oyuncuları ise henüz açıklanmış değil.

Anthony Hopkins’in yeni projesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Freud’u beyaz perdede görecek olmak nasıl bir his? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

rick and morty anime

Rick and Morty Animesi Geliyor: Adult Swim’den Yeni Spin-off

Kışın Herkes Dürüsttür - Murat Çelik

Ödüllü Yazar Murat Çelik’in Yeni Öykü Kitabı “Kışın Herkes Dürüsttür” Çıktı