in , ,

“Hell’s Paradise” Animesinin 2. Sezonuna İlk Bakış: “Jigokuraku” Geri Dönüyor

Hell’s Paradise 2. sezon posteri yayınlandı. Son dönemlerin çok konuşulan ninja animesi “Jigokuraku”, yeni bölümleri ile geri dönüyor.

Hell's Paradise 2. Sezona İlk Bakış: Jigokuraku Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Hell’s Paradise 2. sezon posteri Jump Festa 2024 etkinliği sırasında MAPPA stüdyosu tarafından paylaşıldı.

Jump Festa 2024 etkinliği sırasında Chainsaw Man: Reze Arc filminin duyurusunun ardından Jigokuraku’nun gelecek sezonu için bir görsel yayınladı. Büyüleyici unsurlarla örülü hazine avından ilham alan hikâyesiyle tanınan Hell’s Paradise, shonen anime dünyasında kısa sürede popüler hâle gelmeyi başardı. İlk sezonun başarı dalgası üzerinde yükselen MAPPA, gelecek sezonun neler getireceğine dair bir bakış da yeni posterle birlikte sunmuş oldu. Bununla birlikte 2. sezonun yayın tarihinin de açıklanmasını bekleyen hayranlar hayal kırıklığına uğradı.

Hell’s Paradise 2. sezon, macerayı ilk sezonun kaldığı yerden devam ettirmeye hazırlanıyor. Lord Tensen arc’ı tamamlayan 2. sezonun Horai arc’ı (manganın 60-110. bölümleri) ele alması bekleniyor. Bu bölümler, hayatta kalan suçluların ve cellatların zorlu Lord Tensen’e karşı bir araya gelerek tehlikeli adadan kaçış planları yaparken ele geçirilmesi zor Yaşam İksiri’ni aradıkları tehlikeli yolculuğu konu alıyor. Hikâye, ikinci bir çıkarma ekibinin davetsiz misafirliği ve Horai’nin kontrolünü ele geçirmek için Banko’yu kullanan Lord Tensen’in bir üyesi olan Zhu Jin’in tehditkar varlığıyla yoğunlaşıyor.

- Reklam -

Hell’s Paradise 2. Sezon Posteri | İLK BAKIŞ

Hell’s Paradise 2. Sezon Poster

Ryouta Suzuki tarafından seslendirilen Yamada Asaemon Shugen adlı yeni karakterin 2. sezon için ekibe katılacağı da etkinlik sırasında duyuruldu. Shugen’in gelişi, Gabimaru ve yandaşlarının Lord Tensen’e karşı bir çatışmaya gireceğinin habercisi ve muhtemelen yaklaşan sezonun en önemli noktası olacak. Bunu takiben muhtemelen dizinin epilogu olarak hizmet edecek son bir mini arc bekleniyor.

Hell’s Paradise mangası anime uyarlaması başlamadan önce sona ermişti. Haliyle bu durum 3. sezonun yolda olduğuna dair ipuçları veriyor. Ancak elbette bunun için öncelikle izleyicilerin Hell’s Paradise 2. sezonunu izlemesi gerekiyor.

- Reklam -
Hell’s Paradise Yamada Asaemon Shugen
Yamada Asaemon Shugen

Crunchyroll şu anda Hell’s Paradise’ın ilk sezonunu yayınlayarak izleyicilerin idam mahkumuna dönüşen acımasız suikastçı Gabimaru’nun kurtuluş ve Yaşam İksiri arayışındaki kaçışlarına dalmalarına olanak tanıyor. Türkiye’de ise animeyi yayınlayan resmi olarak bir platformu bulunmuyor.

Animenin ilk sezonunu nasıl buldunuz? 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni anime haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Beebom

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Insomniac Games Siber Saldırı - Sızıntılar - Wolverine

Insomniac Games Siber Saldırıya Uğradı: Yeni Oyunlar Dahil 1,67 Terabaytlık Veri Sızdırıldı

Uranüs Halkaları ve Uyduları - James Webb Uzay Teleskobu Yeni Görüntüsü

James Webb Uzay Teleskobu, Uranüs’ten Göz Kamaştıran Yeni Bir Görüntü Kaydetti