in ,

Ryan Gosling’den Zombi Komedisi Geliyor: “I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale”

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale filmi, Ryan Gosling yapımcılığında izleyicilerle buluşacak. Proje Amazon MGM Studios imzasıyla geliştirilecek.

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale Film - Ryan Gosling
- Reklam -
- Reklam -

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale filmi, korku ve komedi dünyasına adım atmaya hazırlanan Ryan Gosling’in yapımcılığında gelecek. Ünlü aktör, Amazon MGM Studios için bir zombi hikâyesini sinemaya taşıyacak.

Ryan Gosling’in yapımcılığını üstlendiği son projeler arasında The Fall Guy, Lost River ve Andy Weir’ın bilimkurgu romanından uyarlanan Project Hail Mary yer alıyor. Bu yeni film, Gosling’in 2024’ün başlarında Jessie Henderson ile birlikte kurduğu General Admission etiketi altında yapılacak.

Deadline’ın haberine göre I Used to Eat Brains, Now I Eat Kale, Adam ve Daniel Cooper kardeşler tarafından yazılan 45 sayfalık yayımlanmamış bir hikâyeye dayanıyor. Cooper Kardeşler aynı zamanda senaryoyu kaleme almaya hazırlanırken hikâyenin “zombilerin kendilerini yenilemeye çalıştığı post-apokaliptik bir dünyada” geçtiği belirtiliyor.

- Reklam -

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale Film - Ryan Gosling Zombi

Daha önceki bazı haberlerde Ryan Gosling’in de yapımda rol alacağı aktarılıyordu. Ancak en güncel kaynaklara göre şu an için henüz oyuncu seçme aşamasının başlamadığı dile getiriliyor. Öte yandan proje için yönetmen arayışı da devam ediyor.

Hollywood’a yabancı olmayan Cooper Kardeşler daha önce çeşitli festivallerde gösterilen birkaç kısa film yazıp yönetmiş ve ayrıca çeşitli stüdyolar için reklam içerikleri geliştirmişlerdi. Netflix, Disney, Warner Bros. ve Apple gibi şirketler için film ve TV fragmanları hazırlayan kardeşler, bu çalışmalarıyla Clio ve Golden Trailer ödülleri kazandılar.

“I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale” Filmi, Ryan Gosling’in Amazon MGM Studios’la Geliştireceği İlk Proje Olacak

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale filmi, Ryan Gosling ve Amazon MGM Studios’un ilk ortaklığı olacak. 2024’ün başlarında Apple Original Films yöneticisi Jessie Henderson ile General Admission adlı kendi yapım şirketini kuran Gosling, Amazon MGM Studios ile üç yıllık bir anlaşmaya imza attı.

Anlaşmaya göre Ryan Gosling Amazon MGM Studios ile sinema ve dijital platformlar için geliştirilecek yapımlarda stüdyoya öncelik hakkı veriyor. Ayrıca Gosling’in bu projelerden bazılarında rol alması bekleniyor.

Ryan Gosling

- Reklam -

Amazon MGM Studios Film Bölümü Başkanı Courtenay Valenti yaptığı açıklamada işbirliği hakkında duyduğu mutluluğu paylaşırken Gosling ise MGM Studios’un zengin tarihini anmadan geçemedi:

Barbie’de ve yakında çıkacak filmimiz Project Hail Mary’de Courtenay Valenti ile çalışmak büyük bir ayrıcalıktı. Onun güçlü liderliği, sanatsal içgüdüleri ve vizyon netliği Courtenay’i güçlü bir hayal işbirlikçisi yapıyor ve onu sektörde kanıtlanmış bir uzman olarak öne çıkarıyor.

“MGM’in The Wizard of Oz’dan Rocky’ye kadar, sadece benim değil, aynı zamanda tüm zamanların en büyük filmlerini yapmış olması inanılmaz. Courtenay ve ekibinin Amazon MGM’de inşa ettiği gelecek için çok heyecanlıyım ve bu ikonik stüdyonun bir sonraki bölümünün bir parçası olmaktan onur duyuyorum.”

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale filmi için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

I Used To Eat Brains, Now I Eat Kale film uyarlaması hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu adam nasıl Ghostrider olacak anlamış değilim. Bana daha çok Flash olabilir gibi geldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: Caped Crusader Animasyon Dizisi Fragman

Matt Reeves ve J.J. Abrams’tan “Batman: Caped Crusader” Animasyonu Geliyor: İşte İlk Fragman

Guney Kutup Deniz Canavari Nothosaur

Dinozorlardan Bile Yaşlı: 246 Milyon Yıl Önce Kutup Bölgelerinde Yaşamış Bir ‘Deniz Canavarı’ Keşfedildi