in ,

AMC’nin “Interview With the Vampire” Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

“Interview with the Vampire” 3. sezon için AMC’den resmi onayı aldı. Anne Rice’ın “The Vampire Chronicles” serisi, ekrandaki yolculuğuna devam ediyor.

Interview with the Vampire 3. Sezon Onay - AMC
- Reklam -
- Reklam -

Interview with the Vampire 3. sezon onayını aldı. Popüler fantazi yazarı Anne Rice’ın The Vampire Chronicles (Vampir Günlükleri) isimli kitap serisinden uyarlanan AMC dizisi, en az bir sezon daha izleyicilerle olmayı sürdürecek.

AMC, Anne Rice eserlerini ekrana taşımayı sürdürüyor. The Vampire Chronicles’ın ilk kitabı olan Interview with the Vampire, daha önce Tom Cruise, Brad Pitt, Kristen Dunst ve Antonio Banderas eşliğinde 1994 yılında beyaz perdeye taşınmıştı. Oscar ödüllü yapımın üzerinden geçen 30 yılın ardından, hikâye bu defa beyaz camda yankı bulmaya başladı.

Game of Thrones dizisindeki Gri Solucan rolüyle hatırlanan Jacob Anderson’ın Louis de Pointe du Lac’ı, Belle filmindeki performansıyla tanınan Sam Reid’in ise Lestat de Lioncourt’u canlandırdığı dizi, 2. sezon prömiyerini geçen mayıs ayında yaptı. 30 Haziran’da yayınlanacak 8. bölüm ile 2. sezon hikâyesini noktalamaya hazırlanan yapımda yeni sezona yeşil ışık erkenden çıktı.

- Reklam -

AMC, Interview with the Vampire 3. Sezon Onayı için Vakit Kaybetmedi

AMC, Interview with the Vampire 3. sezon onayını 2. sezon tamamlanmadan verirken yeni sezona dair ipuçları da paylaştı.

Dizi yeni sezonda Queen of the Damned ve The Vampire Lestat kitaplarından çeşitli karakterleri hikâyeye dahil etmeye hazırlanıyor. Bu isimleri kimlerin canlandıracağı henüz belli olmasa da Lestat’ın annesi Gabrielle ve yaratıcısı Magnus gibi ana karakterlerin yapıma olacağı doğrulandı. Armand’ın yaratıcısı Marius de Romanus da gelecek sezonda hayranları bekleyen karakter arasında olacak. Ayrıca 2002 yapımı Queen of the Damned filminde Aaliyah’ın canlandırdığı Akasha’nın da gelecek sezon çıkması muhtemel görülüyor.

Interview with the Vampire 3. Sezon - AMC

AMC yeni isimlerin yanı sıra Lestat’ın sevgilisi Nicolas (Joseph Potter) dahil olmak üzere 3. sezonda geri dönecek bazı karakterleri de doğruladı.

Dizinin ana karakterleri Louis de Pointe du Lac (Jacob Anderson), Vampir Armand (Assad Zaman) ve Daniel Molloy (Eric Bogosian) ile birlikte Raglan James (Justin Kirk), Sam (Christopher Geary) ve Fareed (Gopal Divan) de yapımda bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak.

AMC Anne Rice Eserlerini Ekrana Taşımayı Sürdürüyor

Eleştirmenlerce beğeni toplayan Interview with the Vampire dizisi, diğer Anne Rice eserlerinin de ekrana çıkmasında önemli rol oynadı.

Immortal Universe adı altında şekillenen bu uyarlamalardan ilki The Lives of the Mayfair Witches oldu. Bir diğer yapımın ise Anne Rice’s The Talamasca adını taşıyacağı belirtildi.

- Reklam -

AMC Networks ve AMC Studios Başkanı Dan McDermott duyuru sırasında şu ifadeleri kullandı:

“18 Anne Rice romanının haklarını satın aldığınızda -ve bu romanlar 150 milyondan fazla satılmışsa eğer- en çılgın hayallerinizde sonunda Interview kadar iyi bir dizi olmasını umarsınız. Rolin’in bu hikâyeler ve karakterlerle, Mark Taylor ile birlikte bu evrenin koruyucusu olarak yaptığı iş, en yüksek beklentilerimizi bile aşmayı başardı. Bu yaratıcı ekibin diziyi nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz ve bu materyali en az bizim kadar güçlü hisseden inanılmaz sadık ve tutkulu bir hayran kitlesiyle birlikte yürüyor olduğumuzu biliyoruz.”

Interview with the Vampire 3. Sezon

Yaratıcı, yazar ve showrunner Rolin Jones da yenileme haberi için heyecanını şu sözlerle ifade etti:

“Bizi bugüne getiren ilk iki sezonun parlak oyuncu kadrolarına ve ekiplerine teşekkürler. Bugüne ulaşmamızı sağlayan, güzel bir şekilde takıntılı hayran kitlesine teşekkürler. Dan McDermott ve Ben Davis’e, Anne Rice’ın olağanüstü romanlarını ekrana taşımaya devam etmek için gerekli fonlar ve araçlar buldukları için teşekkürler.”

Interview with the Vampire 3. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Interview with the Vampire 3. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Guney Kutup Deniz Canavari Nothosaur

Dinozorlardan Bile Yaşlı: 246 Milyon Yıl Önce Kutup Bölgelerinde Yaşamış Bir ‘Deniz Canavarı’ Keşfedildi

Here Filminden İlk Fragman: Forrest Gump Kadrosu Yıllar Sonra Bir Arada

“Forrest Gump” Kadrosunu Yıllar Sonra Bir Araya Getiren “Here” Filminden İlk Fragman