Menu
in ,

Jenna Ortega, “Beetlejuice 2” Filminde Lydia Deetz’in Kızını Canlandıracağını Doğruladı

Jenna Ortega, “Beetlejuice 2” filmindeki rolü hakkında konuştu. “Wednesday”in yıldızı, yapıma dair bazı ipuçları da verdi.

Jenna Ortega, Beetlejuice 2 filminde Winona Ryder tarafından canlandırılan Lydia Deetz’in kızı Astrid Deetz’e hayat verecek. Tim Burton imzalı yapım, yıllar sonra Beterböcek evrenine yeni bir macera kazandırmaya hazırlanıyor.

Geçen günlerde Vanity Fair’a konuşan Jenna Ortega, Wednesday dizisinin rekor kıran başarısının ardından bir gecede küresel bir yıldız hâline geldiğini söyledi. “Ne diyeceğimi ya da ne yapacağımı bilemedim,” diyen genç yıldız, geçen yaz Hollywood’daki grevler nedeniyle yaşadığı boşluk sayesinde biraz nefes alabildiğini ve böylece ihtiyaç duyduğu perspektifi yeniden kazandığını da anlattı.

“12 yıl sonra – tüm çirkin, harika ve aşırı şeyleri gördükten sonra – bu işten hâlâ aynı şekilde zevk almak oldukça güzel,” diyen yıldız, yakın gelecekte izleyicilerle buluşması beklenen Beetlejuice 2 filmi hakkında da konuştu.

- Reklam -

Jenna Ortega, “Beetlejuice 2” Filmi Hakkında Konuştu

Oyunculuğa duyduğu tutkunun Beetlejuice 2 ile yeniden alevlendiğini açıklayan Jenna Ortega, yeni macerada Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara’nın da parçası olduğu oyuncu ekibine dahil oluyor.

Yapıma dair bazı detaylar paylaşan Ortega, canlandırdığı karakteri de işaret ederek şunları söyledi:

“Ne kadarını söylememe izin var bilmiyorum. Ama filmde Lydia Deetz’in kızıyım. O yüzden bundan bahsedeceğim. Tuhaf biri ama farklı bir şekilde ve tahmin ettiğiniz gibi de değil. Lydia ve benim karakterim Astrid arasındaki ilişki oldukça önemli. Ve aynı zamanda gerçekten tuhaf. Çünkü Lydia’nın hayatında o zamandan beri neler olup bittiğine dair parçaları bir araya getiriyoruz. Ki bence bu, karakteri seven ve onu tekrar görmekten heyecan duyan herkes için güzel bir şey.”

Ortega, Beetlejuice serisinin gotik estetiğini 2024’te daha genç izleyicilere sunmanın, “onu geri getirdikleri için heyecanlanmasının” nedenlerinden biri olduğunu da sözlerine ekledi.

Devam filmleri hakkında da konuşan Ortega şunları kaydediyor:

“Bugünlerde stüdyolar elbette insanların sinema salonlarına gelmesini istiyor. İnsanların ilgisini çekmek için yeniden başlatmalar, devam filmleri ya da bunun gibi şeyler yapmak zorundasınız. Ama tüm o hikâyeler arasında Beetlejuice’u geri getirme fikri gerçekten çok iyi. Çünkü insanların tuhaf, garip, itici hikâyeleri tekrar gözden geçirmeye ihtiyacı var.

“Sürekli telefon başında olan genç nesli yeni sanatsal ve yaratıcı fikirlerle tanıştırmamız gerekiyor. Ne kadar tuhaflaşırsanız, o kadar çok insanın izlemesini sağlayabilirsiniz, bence genel olarak film için çok şey yapacaktır.”

Çekimleri geçen aralık ayında tamamlanan ve Beetlejuice Beetlejuice adıyla tanıtılan yeni Beterböcek filmi, ilk hikâyeden 30 yıl sonrasını konu alacak.

Yapımın oyuncu kadrosuna Jenna Ortega ile birlikte yeni katılan isimler arasında Monica Bellucci, Justin Theroux ve Willem Dafoe yer alıyor.

Beetlejuice Beetlejuice filmi 6 Eylül 2024 tarihinde vizyona girecek.

Jenna Ortega’lı Beetlejuice 2 hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version