in ,

Amerikalı Aktör Johnny Wactor, Silahlı Saldırı Sonucu 37 Yaşında Hayatını Kaybetti

Johnny Wactor öldürüldü. Amerikalı aktör, bir silahlı saldırı sonucu 37 yaşında hayatını kaybetti.

Johnny Wactor, Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti
- Reklam -
- Reklam -

Amerikalı oyuncu Johnny Wactor, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. 37 yaşındaki Wactor, General Hospital dizisindeki Brando Corbin rolüyle tanınıyordu.

Olayın ayrıntılarına göre Johnny Wactor’ın arabasının katalizör konvertörünü çalmaya çalışan 3 şüpheli, oyuncunun müdahale etmesi üzerine ateş açtı. Ağır yaralanan Wactor kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Johnny Wactor’ın ölümünü yetenekli bir oyuncu olmasının ötesinde “muhteşem bir insan” sözleriyle öven menajerinden David Shaul, şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“Zorlu bir mesleğin yükseliş ve düşüşlerinde asla pes etmeyen, azimli ve çalışkan bir karaktere sahipti. Onu tanıma şansı bulduğumuz için şanslıydık.”

Johnny Wactor, Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Oyuncunun annesi Scarlett de oğlunun ölümü sonrası gözyaşlarını tutamadı:

“Çok sevilen, hayat dolu bir insandı. Babasını dört yıl önce kaybetmiştik, şimdi de oğlumu aldılar. Zanlıların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini umuyorum.”

Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybeden Johnny Wactor Birçok Dizide Rol Almıştı

General Hospital dışında Army Wives, Westworld, The OA, Station 19 gibi başarılı yapımlarda rol alan Wactor, kısa filmlerle de sinemaya katkı sundu. 37 yaşında hayatını kaybeden oyuncu, birçok sinema filminde de yer aldı, aralarında Nicolas Cage, Tom Sizemore ve Tom Jane’in başrollerini paylaştığı USS Indianapolis: Men of Courage da bulunuyor.

- Reklam -

Johnny Wactor’ın anne ve iki kardeşi dışında yakınları olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Johnny Wactor, Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu ile ilgili Hollywood’daki arkadaşları da sosyal medya üzerinden derinden üzüntülerini paylaştılar.

Oyuncunun rol aldığı hangi yapımları izlediniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Milletler ve Milliyetçilik Alıntıları - Eric J. Hobsbawm

Eric J. Hobsbawm’ın Millet Kavramının Gelişimini Ele Aldığı “Milletler ve Milliyetçilik” Kitabından Önemli Alıntılar

Furiosa Filminden Beklenmedik Açılış Günü Gişe Hasılatı

“Furiosa: A Mad Max Saga” Açılış Günü Gişe Hasılatı ile Hayal Kırıklığı Yarattı