in ,

“Grey’s Anatomy” Spin-off’u “Station 19” Final Sezonu, Ana Diziye Bağlanacak

“Station 19” 7. sezon finali, “Grey’s Anatomy” dizisi ile ‘crossover’ yapacak. Popüler spin-off ekranlara veda ederken yapımdan bazı karakterler, ana diziye dahil olabilir.

Station 19 7. Sezon Final - Grey's Anatomy Dizisi Crossover
- Reklam -
- Reklam -

Station 19 7. sezon ile final yapıyor. Uzun soluklu ABC dizisi Grey’s Anatomy’nin spin-off’u olarak doğan yapım, izleyicilere veda etmeden önce ana diziyle bir crossover’a imza atacak.

Grey’s Anatomy dizisi ekran yolculuğuna 2005 yılında başladı. Shonda Rhimes tarafından yaratılan yapım hâlâ popülerliğini koruyor. Toplamda 4 Emmy ödülüne sahip olan dizi şimdilerde 20. sezon bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 14 Mart’ta başlayacak 20. sezon ile hikâye evrenini genişleterek yoluna devam edecek.

Bu sırada 2018’de yayına spin-off başlayan Grey’s Anatomy spin-off’u Station 19 dizisi de 7. sezon ile final yapmaya hazırlanıyor. Yapım, Private Practice’in ardından Grey’s Anatomy evreninde kurgulanan ikinci spin-off olma özelliğini taşıyor.

- Reklam -

Station 19 7. Sezon Final - Grey's Anatomy Crossover

Ana dizi hastane hayatındaki gündelik drama hikâyelerini konu alırken Station 19 ise rotayı aynı adlı bir itfaiye istasyonuna doğrultuyor.

“Station 19” 7. Sezon Finali, “Grey’s Anatomy” ile Ortak Bölüme Hazırlanıyor

Ana dizinin showrunner’ı Meg Marinis, hikâye anlatımını sağlıklı kurgulayabilmek için Station 19 ekibiyle yakın iletişim içerisinde. Öte yandan Station 19 dizisindeki karakterlerin final sonrası Grey’s Anatomy’de yer alma ihtimali de bulunuyor.

Station 19 7. sezon 14 Mart 2024 tarihinde yayınlanacak This Woman’s Work bölümüyle başlıyor. Toplam 10 bölümden oluşan sezon, her iki dizinin de hayranlarını heyecanlandıracak bir crossover’a hazırlanıyor.

Deadline’a konuşan Marinis, spin-off’un başyazarları Zoanne Clack ve Peter Paige ile “sürekli iletişimde” olduğunu çünkü her iki dizinin de her zaman senkronize olması gerektiğini açıkladı. Marinis nihai hedefinin “hikâyelerine muhteşem sonlar getirebilmeleri için onlara her şekilde yardımcı olabilmek” olduğunu belirtti.

Grey's Anatomy 20. Sezon Tanıtım

Spin-off’un başrolü Ben Warren’ın hikâyesinin Grey’s Anatomy’nin başrolü Miranda Bailey’yi doğrudan etkilediği biliniyor. Dolayısıyla Ben’in geleceği, her iki dizi için de kritik rol oynayacak.

Marinis şunları kaydediyor:

- Reklam -

“Henüz spin-off’un son iki bölümünü okumadım. Genel olarak nereye gittiklerini biliyorum. Size söyleyebileceğim şey Bailey ve Ben ilişkisinin kesişmeye devam edeceği. Bu iki oyuncu crossover’ları seviyor ve onlar için burada yaptıklarıyla orada yaptıklarının uyumlu bir şey olması çok önemli.”

Station 19 finali yalnızca Bailey ile küçük bir bağlantıyla sınırlı değil. Marinis ayrıca spin-off’un Grey’s Anatomy için büyük bir crossover’a ev sahipliği yapacağını da belirtti. “Felaketleri paylaşmayı seviyoruz,” diyen başyazar; yıllar önce gerçekleşen Private Practice crossover’ını hatırlattı.

Hayranlar ayrıca spin-off’un sona ermesiyle Carina DeLuca’ya (Stefania Spampinato) ne olacağını da merak ediyor. Karakter Grey’s Anatomy’nin 14. sezonunda yer almış ve daha sonra bazı trajik olaylar nedeniyle spin-off’a geçmişti.

Station 19 7. Sezon Final - Grey's Anatomy Dizi Crossover

Öte yandan Marinis, Carina’nın Grey’s’teki geleceği konusunda sessiz kalmayı tercih ediyor:

Station 19 hakkında kesin olarak bilmediğim hiçbir şeyi yanıtlamak istemiyorum. Hikâyelerini nasıl sonlandırdıkları, bu karakterleri Grey’s’te görüp görmeyeceğimi belirlememe yardımcı olacak.”

Station 19 final sezonu için kurgulanan Grey’s Anatomy ortak bölümlere dair sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Görünmez Kütüphane - Thorvald Steen | Haftanın Kitabı #312

Görünmez Kütüphane – Thorvald Steen | Haftanın Kitabı #312

Zach Galifianakis - Only Murders In the Building 4. Sezon

“The Hangover”ın Yıldızı Zach Galifianakis, “Only Murders In the Building” 4. Sezon Kadrosuna Katıldı