in ,

“The Hangover”ın Yıldızı Zach Galifianakis, “Only Murders In the Building” 4. Sezon Kadrosuna Katıldı

Zach Galifianakis, Hulu’nun popüler polisiye ve komedi dizisi “Only Murders In the Building”in 4. sezon kadrosuna dahil oldu.

Zach Galifianakis - Only Murders In the Building 4. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Zach Galifianakis, Only Murders In the Building 4. sezon oyuncu kadrosuna katıldı. Emmy ödüllü aktör özellikle The Hangover, Birdman ve Due Date yapımlarındaki performansıyla hatırlanıyor.

2021 yılında Hulu’da yayın başlayan Only Murders in the Building dizisi, son olarak 3. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Başrollerini Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez üçlüsünün paylaştığı yapım, bir “gerçek suç podcast’i” hazırlamak üzere yolları kesişen üç arkadaşın komedi ve gizem dolu öyküsünü anlatıyor.

- Reklam -

Dizi, 3. sezon kadrosunu Meryl Streep ve Matthew Broderick gibi yıldız isimlerle güçlendirmişti. Ardından Streep’in 4. sezonda da yer alacağı kesinleşmişti. Şimdi ise Only Murders in the Building 4. sezon için yapıma yeni bir yıldız daha dahil edildi.

Zach Galifianakis “Only Murders In the Building” 4. Sezon

4. sezon çekimleri geçen hafta başlayan Only Murders In the Bulding’e katılan son oyuncu Zach Galifianakis oldu. Deadline’ın haberine göre Emmy ödüllü aktör, yapımda cinayet soruşturmasında görev alan isimlerden birisi olacak. Ancak oyuncunun canlandıracağı karakterine dair herhangi bir detay henüz açıklanmadı.

Zach Galifianakis ekran macerasına ilk defa 1996 senesinde Boston Common adlı sit-com ile başlamıştı. Aktör daha sonra birçok dizide yardımcı oyuncu olarak yer aldı ve Tru Calling’de başrol oynadı. 2008’de Between Two Ferns adlı talk show’u sundu. 2009’da The Hangover ile adını tüm dünyaya duyurdu.

Zach Galifianakis - Only Murders In the Building 4. Sezon Kadrosu

Aktör sonrasında HBO yapımı Bored to Death’te başrol oynadı ve FX için kendi dizisi Baskets’i yarattı. Oyuncu son olarak Disney’in live action Lilo and Stitch uyarlamasının seslendirmen kadrosuna katılmıştı. Only Murders In the Building Emmy ödüllü komedyen için yeni bir yolculuk olacak.

- Reklam -

Dizide ayrıca Eva Longoria, Molly Shannon, Eugene Levy ve Kumail Nanjiani de rollerini yinelemek üzere yapıma geri dönecek. Bununla birlikte yeni sezonun birkaç bölümü, Arconia yerine Los Angeles’ta geçecek. 4. sezon, Steve Martin tarafından canlandırılan Charles Haden-Savage’ın eski dublörü Sazz Pataki’nin ölümü etrafında şekillenecek.

Only Murders in the Building 4. Sezon Onay

Şu anda prodüksiyon aşamasında olan 4. sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

Zach Galifianakis’in Only Murders In the Building 4. sezon kadrosuna katılması hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Station 19 7. Sezon Final - Grey's Anatomy Dizisi Crossover

“Grey’s Anatomy” Spin-off’u “Station 19” Final Sezonu, Ana Diziye Bağlanacak

Hitit Tableti 3.300 Yıllık - Felaket Konulu

3.300 Yıllık Hitit Tableti Ortaya Çıkartıldı: ‘Kayıp’ Dilde Yazılmış Tablette Felaketle Sonuçlanan Bir Yabancı İstilası Anlatılıyor