in , ,

“Grey’s Anatomy” 20. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte Önemli Değişikliklere İmza Atacak Yeni Sezondan İlk Tanıtım

Grey’s Anatomy 20. sezon için ilk tanıtım yayınlandı. ABC’nin popüler TV dizisi yeni sezonda önemli değişikliklere ev sahipliği yapıyor.

Grey's Anatomy 20. Sezon Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

Grey’s Anatomy 20. sezon geri sayımı başladı. Uzun soluklu ABC dizisinin yeni bölümleri için ilk kısa tanıtım videosu paylaşıldı. Yeni sezon, Meredith Grey’in yapımdaki ağırlığını yavaş yavaş azaltmaya hazırlanıyor.

20. sezon onayını geçen mart ayında alan ABC dizisi ekran yolculuğuna devam ediyor. Yapımdan yayınlanan ilk tanıtım gelecek sezonun konusu ve karakterlerine dair ipuçları veriyor.

Yayın hayatına 2005 yılında başlayan Grey’s Anatomy dizisi, geride kalan 400’ü aşkın bölümle TV dünyasının önemli dramalarından birisi. Bugüne dek toplam 4 Primetime Emmy kazanan dizinin yaratıcılığını Shonda Rhimes üstleniyor.

- Reklam -

Grey’s Anatomy 20. Sezon Tanıtım - Meredith Grey

Seattle Grace Hastanesi’ndeki doktorların ve asistanların gündelik hayatlarını takip eden yapım, son dönemlerde yeni kan değişimleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Grey’s Anatomy 20. Sezon Çeşitli Değişikliklerle Geliyor

Grey’s Anatomy dizisinin hayranları için Ellen Pompeo tarafından canlandırılan Meredith Grey’in yapımdaki yerinin azaltılacağı beklenmedik bir sürprizdi. Yapımdan yayınlanan tanıtım videosuyla beraber Meredith’in yanı sıra gelecek sezonda izleyicileri nelerin beklediğine dair ilk bakış fırsatı bulundu.

Tanıtım videosu, Meredith’in birisine, “Daha ne kadar beklemem gerekiyor?” diye sormasıyla açılıyor. Ardından stajyerlerin başları belaya girdikçe ortaya yeni kaoslar ve çılgınlıklar çıkıyor.

Tanıtımda ayrıca, Griffith ve Adams’ın ciddi bir konuşma yapmaları gerektiğini, Teddy’nin çöküşünden bu yana hala kritik bir durumda olduğunu ve Richard’ın hâlâ alkolizmiyle mücadele ettiği görülüyor.

Grey’s Anatomy 20. Sezon Tanıtım - ABC

Grey’s Anatomy dizisi yıllar boyunca bir grup sağlık personelinin profesyonel ve kişisel yaşamlarını takip ederken izleyicilerin ilgisini canlı tutmak için birçok yeniliğe imza attı.

- Reklam -

Yapım hayranlarına Acil Servis’te yaşanan pek çok olayı, destansı aşk hikâyelerini, kalp kırıklıklarını ve çok daha fazlasını sunarken, sadece profesyonel hayatında değil özel hayatında da sürekli zorluklarla karşılaşan Meredith’i takip ederek hayranlarının diziyi sevmesini sağladı. Meredith’in rolü azaltıldıkça yeni sezonun nasıl gelişeceğini görmek ise birçok izleyici için yeni bir deneyim olacak.

20. sezon ayrıca önceki showrunner Krista Vernoff’un ayrılmasının ardından yerine Meg Marinis’in geçmesine de ev sahipliği yapacak. Marinis 3. sezondan bu yana dizinin yazarları arasında yer alan bir isimdi.

Dizinin oyuncu kadrosunda Dr. Miranda Bailey rolünde Chandra Wilson, Dr. Richard Webber rolünde James Pickens, Jr, Dr. Owen Hunt rolünde Kevin McKidd, Dr. Amelia Shepherd rolünde Caterina Scorsone, Dr. Jo Wilson rolünde Camilla Luddington, Dr. Teddy Altman rolünde Kim Raver, Dr. Levi Schmitt rolünde Jake Borelli, Dr. Levi Schmitt, Dr. Atticus Lincoln rolünde Chris Carmack, Dr. Winston Ndugu rolünle Anthony Hill, Dr. Simone Griffith rolünde Alexis Floyd, Dr. Benson Kwan rolünde Harry Shum Jr, Dr. Jules Millin rolünde Adelaide Kane, Dr. Mika Yasuda rolünde Midori Francis ve Dr. Lucas Adams rolünde Niko Terho yer alıyor.

Grey’s Anatomy 20. Sezon Tanıtımı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Grey’s Anatomy 20. Sezon Yayın Tarihi

Grey’s Anatomy 20. sezon bölümleri 14 Mart 2024 tarihinde yayına başlayacak. Dizinin yeni sezonu, önceki sezonlara kıyasla daha kısa sürecek ve toplamda 10 bölümden oluşacak. Bir önceki sezon ise toplam 20 bölümden oluşmuştu.

Grey’s Anatomy 20. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Call of Duty Yılın En Çok Satan Oyunu Olamadı

Yılların Geleneği Bozuldu: “Call of Duty” Yılın En Çok Satan Oyunu Olamadı

Alien Temalı Çocuk Kitabı

Disney’den Çocuklara Yönelik Resimli “Alien” Kitabı Geliyor