in ,

Sony’den 18+ Marvel Filmi Geliyor: “Kraven the Hunter”ın Başrolünde Aaron Taylor-Johnson Var

Kraven the Hunter filmi geliyor. Sony, başrolünde Aaron Taylor-Johnson’ın yer alacağı 18+ Marvel yapımı için hazırlıklara başladı.

Kraven the Hunter Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Kraven the Hunter filmi sonunda başrolünü de bularak resmiyet kazandı. Sony Pictures, Venom ve Morbius serilerinin yanına şimdi de başrolünde Aaron Taylor-Johnson’ın yer alacağı yeni bir 18+ yapımı kazandırmaya hazırlanıyor.

Bu yılki CinemaCon’da şimdiden birçok heyecan verici açıklama yapıldı ve Sony Pictures bu haberlere eklenen en son stüdyo oldu. Sunumları sırasında şirket, yakında vizyona girecek olan Örümcek Adam spin-off’u Kraven the Hunter’ın R derecelendirmesine sahip olacağını duyurdu. R derecelendirmesine sahip başka Marvel mülkleri olsa da, Kraven the Hunter Sony’nin 18+ ilk süper kahraman filmi olacak.

Aaron Taylor-Johnson tarafından canlandırılan kötü adama odaklanacağı bilinen filmin ayrıntıları hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Filmden önce Taylor-Johnson, Avengers: Age of Ultron filminde Pietro Maximoff/Quicksilver rolüyle yer alarak Marvel’daki ilk çıkışını yapmıştı. Ayrıca kısa bir süre de olsa Captain America: The Winter Soldier’da yer almıştı.

- Reklam -

Kraven the Hunter Filmi Geliyor

Kraven, ilk kez 1960’larda The Amazing Spider-Man #15 çizgi romanında ortaya çıkan zorlu bir kötü karakter. Kendisi, fiziksel yeteneklerini insanüstü seviyelere çıkaran çeşitli yeteneklere sahip olmasıyla tanınıyor.

Kraven the Hunter Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Filmde Taylor-Johnson’ın yanı sıra Voodoo Priestess Calypso rolüyle West Side Story’den Ariana DeBose, Kraven’ın üvey kardeşi Dmitri Smerdyakov (nam-ı diğer Chameleon) rolünde Fred Hechinger ve Christopher Abbott da birincil düşman Yabancı rolünde yer alıyor. Alessandro Nivola, Levi Miller ve Russell Crowe da filmde henüz bilinmeyen rollerde yer alacak.

Deadpool filmleri ve Logan da dahil olmak üzere Marvel ile ilgili filmlerin çok azı 18+ derecesi aldı. Ancak ikisi de Sony aracılığıyla gösterime girmedi. Son yıllarda Sony, özellikle Tom Hardy’nin başrolde olduğu Venom, Venom: Let There Be Carnage ve Jared Leto’lu Morbius filmleriyle tanındı. Bununla birlikte en azından son üçünün daha fazla R dereceli bölgeye yönelme potansiyeline rağmen, hepsi PG-13 derecesi aldı. Kraven’ın Sony için R statüsüne ulaşan ilk film olması şirkete ilk defa kan, vahşet ve daha fazlasını sonuna kadar kullanma fırsatı veriyor. Ayrıca filme de, diğer süper kahraman filmlerinden sıyrılması için bir başka yol daha sunuyor.

- Reklam -

Sony'den 18+ Marvel Filmi Geliyor: "Kraven the Hunter"ın Başrolünde Aaron Taylor-Johnson Var

Kraven the Hunter 6 Ekim 2023’te sinemalarda gösterime girecek olmasına rağmen şu ana dek yapımla ilgili herhangi bir görüntü veya tanıtım paylaşılmadı. Bu da maceranın büyük olasılıkla erteleneceği endişesini doğuruyor.

Kraven the Hunter filminde Aaron Taylor-Johnson’ın  başrolde yer alacak olması hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bob Odenkirk The Bear 2. Sezon Kadro

“Better Call Saul”un Yıldızı Bob Odenkirk, The Bear’ın 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

A Haunting in Venice Fragmanı

Kenneth Branagh’nın Hercule Poirot’yu Oynadığı Agatha Christie Uyarlaması “A Haunting in Venice”ten Fragman