in , ,

Linked Horizon’dan “Attack on Titan” Temalı Yeni Bir Şarkı Geliyor

Linked Horizon, merkezine “Attack on Titan” animesinden bir karakteri alan yeni bir parça ile hayranların karşısına çıkacak.

Linked Horizon - Attack on Titan Yeni Şarkı
- Reklam -
- Reklam -

Linked Horizon yeni Attack on Titan parçası What I Really Wanted’ı duyurdu. Ünlü Japon müzik grubu, daha önce de AoT temalı birçok şarkıya imza atmıştı.

Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) mangası 2021 yılında sona erse de Titana Saldırı evreninden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Anime dizisi 2023’te tamamlanan AoT, geçen nisan ayında 35. manga cildiyle okurlara küçük bir sürpriz de yapmıştı.

Attack on Titan Art Book: FLY adlı sanat kitabı, Hajime Isayama’nın çeşitli çizimlerine, taslaklarına ve yarattığı evren hakkında eğlenceli bilgilere yer veriyordu. Bu kitapla birlikte eş zamanlı olarak Cilt 35 adlı tek bölümlük kısa bir Attack on Titan hikâyesi de okurların beğenisine sunuldu. Hayranlar bu ciltte Levi Ackerman’ın gençliğinden Bad Boy adlı bir hikâyeye şahitlik etti. Şimdi ise sıra müzik dünyasından yeni bir gelişmede.

- Reklam -

Linked Horizon İmzalı Yeni Bir “Attack on Titan” Parçası Geliyor

Attack on Titan’ın final sezonu, hayranların büyük beğenisini kazanan açılış temasını bestelemek için ikonik müzik grubu Linked Horizon’ı geri getirmişti. Grup daha önce Guren no Yumiya ve Shinzo wo Sasageyo da dahil olmak üzere dizinin artık ikonikleşmiş birçok parçasına imza atmıştı.

Orkestral rock öğeleriyle öne çıkan parçalar, Titana Saldırı hayranlarının çoğu zaman favori şarkıları arasındaydı. Linked Horizon’ın son AoT parçası ise final sezonundaki Saigo no Kyojin olmuştu. Şimdi ise hayranlar yeni bir Linked Horizon deneyimiyle karşı karşıya.

Linked Horizon - Attack on Titan Yeni Parça - What I Really Wanted

Attack on Titan’ın resmi X (eski Twitter) hesabı, Linked Horizon’ın animeden bir karaktere odaklanan yeni bir şarkı yayınlayacağını duyurdu.

What I Really Wanted adını taşıyacak parça 7 Ağustos 2024’te piyasaya sürülecek. Parçada işlenecek karakterin kim olduğu gizemini korurken hayranlar arasında Eren Yeager veya Armin Arlert’in potansiyel odak noktaları olabileceği spekülasyonları yapılıyor.

Linked Horizon’ın geçmiş performansları What I Really Wanted için beklentileri yükseltmeye yetiyor. Grup; ünlü anime dizisinin duygusal derinliğini ele alma konusunda birçok hayran tarafından övgü toplamıştı. Linked Horizon ayrıca 2019 Crunchyroll Anime Ödülleri’nde En İyi Bitiş Sekansı kategorisinde Akatsuki no Requiem parçasıyla ödüle layık görülmüşlerdi.

- Reklam -

Yeni parça, 7 Ağustos’ta çıkacak Linked Horizon x Attack on Titan Best Album adlı albümün içerisinde yer alacak.

Linked Horizon - Attack on Titan Yeni Şarkı - What I Really Wanted

Son olarak Megan Thee Stallion, GloRilla ile birlikte yaptığı Wanna Be parçasında Dişi Titan’ı ele almıştı.

İlginizi çekebilir: Attack on Titan Güncel İzleme Sırası

Siz Linked Horizon’ın Attack on Titan’dan ilham alan What I Really Wanted adlı parçası hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Newsten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Otaku Kart

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Just Cause Oyunu Beyaz Perdeye Uyarlanıyor

“John Wick” Yapımcısı, Popüler Aksiyon Oyunu “Just Cause”ı Beyaz Perdeye Uyarlıyor

Japonya Tek Aktif Venüs Sondası Bağlantısını Kaybetti

Japonya, İnsanlığın Tek Aktif Venüs Sondası ‘Akatsuki’ ile Olan Bağlantısını Kaybetti