in , ,

Fantastik Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Lords of the Fallen”dan Hikâye Fragmanı Yayınlandı

Lords of the Fallen hikâye fragmanı yayınlandı. Yeni oyunla ilgili detaylar, dün akşam gerçekleşen 2023 Gamescom etkinliğinde ortaya çıktı.

Lords of the Fallen Hikâye Fragmanı ve Tüm Detaylar
- Reklam -
- Reklam -

Lords of the Fallen hikâye fragmanı yayınlandı. Yeni oyunla ilgili detaylar, dün akşam gerçekleşen 2023 Gamescom etkinliğinde ortaya çıktı.

CI Games, ilk olarak 2014 yılında sunduğu Lords of the Fallen’ı bu yıl çıkacak yeni oyunla daha da geliştiriyor. Hexworks işbirliğiyle geliştirilen fantastik aksiyon rol yapma oyunu, 2023 Gamescom Opening Night etkinliğinde paylaşılan etkileyici bir hikâye fragmanıyla oyunu bekleyen kitleyi heyecanlandırmayı başardı.

2014 yılında Lords of the Fallen ile soulsborne türüne giriş yapan CI Games, oyunun sınırlı dövüş mekanikleri ve doğrusal yapısı nedeniyle eleştirilmişti. Ancak geliştiriciler hayallerinden vazgeçmeyerek Hexworks işbirliğiyle yeni bir adım attı. Hexworks’in yaratıcı direktörü Cezar Vîrtosu, 2023 yapımı Lords of the Fallen’ın her yönüyle geliştirildiğini ve adeta Dark Souls 4.5 gibi bir deneyim sunacağını iddia etti.

- Reklam -

Lords of the Fallen Hikâye Fragmanı ve Tüm Detaylar

Detaylı karakter özelleştirme seçenekleri, etkileyici grafikler ve akıcı dövüş mekanikleriyle donatılan 2023 yapımı Lords of the Fallen, Elden Ring’den bu yana soulsborne hayranlarının istediği şeylerin daha fazlasını sunuyor. Paylaşılan yeni hikâye fragmanı, oyunun evreninin daha yakından tanınmasına olanak sağlıyor. Fragman karanlık bir ormanda başlıyor ve bir Kara Haçlı’nın görünmeyen bir düşmana karşı verdiği mücadele ile açılıyor. Ancak Kara Haçlı, Lightreaper adlı birinci oyun sonu boss’uyla karşılaştığında mağlup oluyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Lords of the Fallen Hikâye Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman kaos ve acının hüküm sürdüğü oyun dünyasını gösterirken, Demon God Adyr karakteri doğrudan oyuncuya sesleniyor ve ondan önünde diz çökmesini istiyor. Adyr, insanlığı demir bir yumrukla yönetmeyi seven bir tiran olarak tanıtılıyor, ancak yanlış bir şekilde suçlandığını ve oyuncuya kalbinin arzuladığı kadar güç verebileceğini iddia ediyor.

- Reklam -

Fragmanın ilerleyen bölümlerinde oyunun etkileyici boss’ları da gösteriliyor. Tancred ve Reinhold, Lightreaper ve üç başlı ejderha taşıyıcısı, Pieta ve Blessed Renewal adlı karakterler, oyuncuları bekleyen zorlu mücadelelerin habercisi olarak karşımıza çıkıyor.

Fantastik Aksiyon Rol Yapma Oyunu "Lords of the Fallen"dan Hikâye Fragmanı Yayınlandı

Fragman ayrıca oyundaki yeni bir alanın da ilk bakışını sunuyor. Kısmen yıkık bir başkent gibi görünen bu alanın, oyuncuların oyunun ilerleyen aşamalarında keşfedeceği büyük bir bölge olduğu düşünülüyor.

Lords of the Fallen, 13 Ekim 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformları için piyasaya sürülecek. Oyunun Türkiye fiyatı ise 799 TL olarak belirlendi.

Yenilenmiş oyunun hikâye fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Sports Rush

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hindistan Ay'ın 'Karanlık Yüzü'ne İniş Yapan İlk Ülke Oldu

Yıllar Süren Çaba Karşılık Buldu: Hindistan, Ay’ın ‘Karanlık Yüzü’ne İniş Yapan İlk Ülke Oldu

oz dizisi hakkında bilgi hbo

OZ Dizisi Hakkında Pek Bilinmeyen 10 Detay: HBO’nun Bir Döneme Damga Vuran Kült Draması