in , ,

“Mad Max: Furiosa” Filminden Yeni Fragman: Post Apokaliptik Macera Geri Dönüyor

Mad Max: Furiosa fragmanı yayınlandı. Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth’lü George Miller filmi beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Mad Max: Furiosa Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Mad Max: Furiosa filminin yeni fragmanı paylaşıldı. George Miller’ın yönetmenliğini üstlendiği yeni maceranın başrollerinde Anya Taylor-Joy ve Chris Hemsworth yer alıyor.

George Miller’ın ikonik Mad Max serisinin merakla beklenen önbölümü Furiosa için yeni bir fragman yayınlandı. Son görüntüler, Anya Taylor-Joy’un canlandırdığı Furiosa karakterinin yolculuğuna Chris Hemsworth ve Lachy Hulme’a eşlik ederek daha derinlemesine iniyor.

Heyecan verici bir öncül aksiyona konumlanan film, 2015’te vizyona giren Mad Max: Fury Road’dan önceki olayları konu alıyor. İzleyici, Furiosa destanının başlangıcına tanıklık etmek için geçmişe götürülüyor. Charlize Theron’un ardından Anya Taylor-Joy genç savaşçıya hayat vererek bu zorlu role adım atmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Mad Max: Furiosa Fragmanı Yayınlandı

Warner Bros. Pictures film için ilk fragmanı geçen yılın aralık ayı başında yayınlamıştı. Şimdi vizyona girmesine iki ay kala ikinci fragmanı da paylaştı. Yeni görüntüler, Furiosa’nın yolculuğunu canlı bir şekilde resmediyor. Yeşil Ana Otağı’ndan ayrılışından, Hemsworth’un canlandırdığı acımasız Savaş Lordu Dementus liderliğindeki Motorcu Sürüsü ile karşılaşmasına ve Hulme tarafından canlandırılan Immortan Joe’nun baskıcı yönetimine kadar uzanan bir yolculuğu gözler önüne seriyor.

Hemen aşağıdan fragmanı Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Mad Max: Furiosa Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Genç Furiosa Dünya çökerken Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü’nün eline düşer. Çorak Topraklar’da ilerlerken, Ölümsüz Joe’nun başkanlık ettiği Kale’ye rastlarlar. İki diktatör egemenlik için savaştığı sırada, Furiosa hem eve dönüş yolunu bulmak için gerekli araçları bir araya getirmek hem de birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

- Reklam -

Öncülü tarafından atılan temelleri genişleten yeni fragman, Furiosa’nın on beş yıllık çalkantılı hayatına odaklanarak karakterin oluşum yıllarına daha derin bir bakış sunuyor. Fragmanda ayrıca Charlee Fraser tarafından canlandırılan Furiosa’nın annesinin de yer alması, karakterin geçmişine yeni bir katman ekliyor.

"Mad Max: Furiosa" Filminden Yeni Fragman: Post Apokaliptik Macera Geri Dönüyor

Yeni fragmanda yer alan en çarpıcı sahnelerden biri, Furiosa’nın ikonik kazıtılan saç modeli öncesinde uzun saçlarını keserkenki sembolik hareketi. Bu önemli an, Furiosa’nın Mad Max: Fury Road’da görülen yılmaz savaşçıya dönüşümünü simgeliyor.

2024’ün en merak edilen filmleri arasında yer alan Mad Max: Furiosa, 24 Mayıs 2024 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Mad Max: Furiosa filmi için paylaşılan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tony Stark Yeni Iron Man Zırhı - Avengers: Twilight

Tony Stark, Yeni Iron Man Zırhı ile Yeniden Avengers’a Katılıyor

The Acolyte Fragmanı: Star Wars Dizisi Yolda

Carrie-Anne Moss’lı Yeni Star Wars Dizisi “The Acolyte”tan İlk Fragman