in ,

Lionsgate Yöneticisi: “Michael Jackson Biyografisi Şimdiye Kadar Yaptığımız En Büyük Film Olacak”

Michael Jackson biyografisi ufukta gözüktü. 2025’te vizyona girecek yapım, Lionsgate patronuna göre tüm zamanların en büyük filmi olmaya aday.

Michael Jackson Biyografisi Lionsgate'in En Büyük Filmi Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Michael Jackson’ın hayatını konu alan film Lionsgate stüdyosunun bugüne kadar gerçekleştirdiği en büyük prodüksiyon olabilir. Stüdyonun üst düzey yöneticilerinden Jim Packer, Michael filminin gişede rekor kırmaya aday olduğunu söyledi.

İlk duyurusu 2019 yılında yapılan ve o zamandan beri ikonik popçunun hayranları tarafından merakla beklenen Michael Jackson filmi için vizon tarihi belirlendi. Çekimleri kısa bir süre önce tamamlanan yapım için ise stüdyonun üst düzey yöneticilerinden biri oldukça iddialı konuştu.

Jim Packer bir yatırımcı konferansında yaptığı konuşmada, “Her yeni fotoğraf sızdığında ortaya çıkan heyecan bir hayli büyük. Bu filmin şimdiye kadar yaptığımız en büyük yapım olacağını düşünüyorum,” dedi. Dünya çapında televizyon dağıtımından sorumlu isim, stüdyonun önümüzdeki dönemde daha fazla fikri mülkiyet haklarına odaklanacağını belirtti.

- Reklam -

Michael Jackson Biyografisi Lionsgate’in En Büyük Filmi Olacak

Nisan 2025’te vizyona girecek olan Michael, ünlü yönetmen Antoine Fuqua imzasını taşıyor. Yapım, 155 milyon dolarlık dev bütçesiyle şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu miktar, biyografi temalı bir film için oldukça yüksek bir bütçe olarak görülüyor. Filmin müzikleri için Jackson’ın 30’dan fazla şarkısının kullanılacağı belirtiliyor. Başrolde ise ünlü müzisyenin yeğeni Jaafar Jackson yer alacak.

Michael Jackson Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Kadroda Kimler Var?

Açıklanan resmi konuya göre film, “Pop Kralı” olarak bilinen Michael Jackson’ın başarılarını, trajik anlarını, özel hayatındaki ve kamusal alandaki mücadelelerini, 24 saat kameralar karşısında yaşadığı zorlu süreci ve yaratıcılığını gözler önüne serecek.

Başrolü oynayacak olan Jaafar Jackson’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Colman Domingo, Nia Long, Miles Teller, Laura Harrier, Kat Graham, Larenz Tate ve Derek Luke gibi isimler yer alıyor. 30 Mayıs’ta çekimleri tamamlanan filmin prodüksiyon şirketi, “İşte bu kadardı! Harika bir kadro ve ekiple çalıştık. Yakında görüşürüz Moonwalker’lar! Shamonnnneee!” notuyla veda etti.

- Reklam -

Lionsgate Patronu: "Michael Jackson Biyografisi Şimdiye Kadar Yaptığımız En Büyük Film Olacak"

Michael adıyla vizyona girecek film 18 Nisan 2025 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Michael Jackson filminden beklentileriniz neler? Sizce iddia edildiği kadar iyi bir iş ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    John Wick’ten daha iyi olacağını sanmıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars Outlaws Oynanis Fragmani

Galaksilerarası Bir Suç Macerası: “Star Wars Outlaws”tan 10 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

The Boys 5. Sezon Final

“The Boys” 5. Sezon ile Final Yapacak