in ,

“One Piece” Dizisinde 2. ve 3. Sezonlar Arka Arkaya Çekilecek

“One Piece” 2. ve 3. sezonlar peş peşe çekilecek. Netflix, popüler live-action manga uyarlamasında hız kesmemeye kararlı.

One Piece 2 ve 3. Sezon Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

One Piece 2. ve 3. sezon çekimleri arka arkaya yapılacak. Netflix, dünyaca ünlü anime ve manga markasını ekrana taşırken zaman kaybetmek istemiyor.

Ağustos 2023’te Netflix’te yayına giren ve prömiyerinden iki hafta sonra 2. sezon onayını almayı başaran live-action One Piece dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor. İlk dört günde 80’den fazla ülkede platformun zirvesine yerleşen dizi, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesinin gözünü Netflix’e dikmesini sağlamıştı.

Yaratıcılığını Eiichiro Oda’nın üstlendiği One Piece, manga okurlarının karşısına ilk olarak 1997’de çıktı. 1999’da ise anime yolculuğuna başlayan seri o tarihten beri hem manga hem de animede türünün en başarılı örnekleri arasında.

- Reklam -

Live-action uyarlamasıyla Netflix’in en çok izlenen yapımları arasına giren One Piece’te 2. sezon çekimleri ise bu haziran başlıyor. Bununla birlikte gelen son haberler, 3. sezon prodüksiyonu için de platformun beklemeye niyeti olmadığını gösteriyor.

One Piece 2. Sezon Çekim Tarihleri Belli Oldu

One Piece 2. ve 3. Sezon Çekimleri Arasında Aralık Olmayacak

One Piece’in ilk sezonunda Patty karakterini canlandıran aktör Brashaad Mayweather, geçen günlerde dizinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Mayweather, dizinin ikinci ve üçüncü sezonlarının arka arkaya çekileceğini açıkladı.

“İkinci ve üçüncü sezonları arka arkaya çekecekler, yakında başlıyor. Ne olacağını göreceğiz.”

Öte yandan dizi, şimdilik Netflix’ten yalnızca 2. sezon onayını almıştı. Ancak 3. sezon çekimleri için de bir başlangıç tarihinin belirlenmesi, birçok izleyiciye resmi açıklamanın yolda olabileceğini düşündürtüyor. Ayrıca sezonların peş peşe çekilmesi sayesinde hayranlar, 2. ve 3. sezonun arasında uzun bekleme süreleriyle karşılaşmak durumunda kalmayabilecek.

Dizinin ilk sezonu East Blue macerasını kapsıyordu. Netflix’in 2. sezondaki yolculuğu ise Arabasta arkı özelinde olacak. Drum Island’dan Loguetown’a kadar birçok yeri kapsayacak olan ark, pek çok dikkat çekici olayı barındıracak.

- Reklam -

Bununla birlikte dizinin baş yapımcıları Marty Adelstein ve Becky Clements, geçen yıl verdikleri bir söyleşide live-action One Piece serüveninin en az 6 sezon sürmesini planladıklarını ancak 12 sezona kadar da çıkabileceklerini bildiklerini açıklamışlardı.

One Piece 2 ve 3. Sezon Çekimler

Ayrıca WIT Studio, Netflix için Eiichiro Oda’nın ünlü manga serisini anime formatında yeniden çekmeye de hazırlanıyor.

One Piece, Monkey D. Luffy adlı bir çocuğun korsanlar kralı olmak üzere korsan dünyasının en büyük hazinesinin peşinde denizlere açılmasını konu alıyor.

Netflix’in One Piece dizisinde gelecek sezonlara dair sizin beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Çok iyi olur bu kadar beklemek zorunda kalmayız en azından. Hem aradan geçen süre izleyici kitlesini de etkilemez.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hiroyuki Sanada - Ghost of Tsushima Filmi Rol - Shogun

“Shogun” Yıldızı Hiroyuki Sanada, “Ghost of Tsushima” Filminde Rol Alabilir

The Paper Dizisi - The Office

Yeni “The Office” Dizisinin Adı “The Paper” Olacak