in , ,

“One Piece” Animesi “Attack on Titan”ın Yapımcısıyla En Baştan Çekilecek

The One Piece animesi duyuruldu. “Attack on Titan”ın yapımcısı WIT Studio, Netflix için Eiichiro Oda’nın ünlü mangasını en baştan uyarlayacak.

The One Piece Duyuruldu: İkonik Anime Yeniden Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

The One Piece geliyor. Eiichiro Oda’nın yıllara meydan okuyan mangası, East Blue arkından başlayarak Attack on Titan ve Spy x Family gibi animeleri de hazırlayan WIT Studio tarafından yeniden hazırlanacak ve tüm bölümler Netflix’te yayınlanacak. Yapımın ilk tanıtım videosu dijital yayın devinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Jump Festa 2024 sırasında açıklanan bir duyuruyla, popüler manga serisi One Piece yepyeni bir anime uyarlamasına hazırlanıyor. Netflix, WIT Studio ile işbirliği yaparak Eiichiro Oda’nın tarihin en çok kazandıran animeleri arasında yer alan ikonik eserine yeni bir soluk getirmeyi planladığını açıkladı. The One Piece adını taşıyacak yeni uyarlama, East Blue bölümleri ile başlayarak orijinal manganın hikâyesi takip eden bir yolculuğa çıkacak.

Efsanevi korsan macerasının ateşli takipçileri için önemli bir sürpriz olan bu açıklama, Oda’nın hikâye anlatımına saygı duruşunda bulunan, yeniden canlandırılmış bir görsel gösteri vaat ediyor. Duyuruya live-action dizisinin ilk bölümünü yansıtan açılış bölümü Romance Dawn ile Luffy’nin heyecan verici keşif yolculuğunun başlangıcını gösteren bir tanıtım videosu eşlik etti.

- Reklam -

The One Piece Poster

Netflix proje için duydukları heyecanı şu sözlerle paylaştı:

“Orijinal One Piece mangasının hikâyesini East Blue arkından başlayarak yeniden yaratan The One Piece Netflix’e geliyor!”

Yayınlanan ilk tanıtım duyurusunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The One Piece Anime Duyuru Videosu | İZLE

YouTube video

(Anime duyurusunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni uyarlama, Wit Studio ve Netflix arasındaki işbirliğinin getirebileceği potansiyel değişiklikler ve geliştirmeler hakkında merak uyandırdı. Yeni seslendirme kadrosuna ilişkin ayrıntılar henüz açıklanmadı. Fakat tanıtım videosuna gelen yorumlar hayranların bu uyarlamanın Monkey D. Luffy ve ekibinin hikâyesini nasıl canlandıracağına tanık olmak istediğini şimdiden gösteriyor.

- Reklam -

Duyurunun hayranları heyecanlandırmasını sağlayan şey, Spy x Family ve Attack on Titan’ın ilk üç sezonundaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Wit Studio’nun devreye girmesi ve Netflix ile ortaklık kurması oldu. Haliyle serinin hayranları daha şimdiden manganın haklı olarak hak ettiği görsel bir dönüşümü alacağı kanısında. Bu noktada yeniden canlandırmanın tercih edilmesi, daha önceki bütçelerin ve eski animasyon tekniklerinin kısıtlamalarından uzaklaşarak yeniden tanımlanmış bir izleme deneyimi sunma amacının altını çiziyor.

Toei Animation’ın Devam Eden One Piece Uyarlamasından da Gelişmeler Var

Tüm bu duyurunun ortasında Toei Animation’ın devam etmekte olan anime serisi ile The One Piece’in nasıl bir ilişki kuracağı da merak ediliyor. The One Piece’in çıkış tarihine ilişkin ayrıntılar gizemini koruyor. Yine de hayranlar arasındaki heyecan, bu zamansız korsan macerasının engin denizlerinde ve sınırsız maceralarında yeni, yeniden tasarlanmış bir yolculuk vaadiyle artıyor.

The One Piece Yeni Netflix Animesi

Netflix ve Wit Studio işbirliğinin duyurulması büyük bir heyecana sahne olmakla kalmadı, aynı zamanda devam etmekte olan Toei Animation uyarlamasıyla ilgili güncellemeler de gün yüzüne çıktı. Stüdyonun uyarlamasında, 7 Ocak’ta başlaması beklenen Egghead Island arkından önce yeni açılış ve bitiş jenerik şarkılarının yer alması planlanıyor. Ayrıca Vegapunk gibi karakterler için seslendirme sanatçılarının duyurulması, serinin gelecek gelişmelerini merakla bekleyen hayranlar arasındaki beklentiyi daha da artırdı.

NOT: 17 Aralık 2023 itibarıyla manga 1101 bölümden oluşurken, Toei Animation anime uyarlamasının ise son olarak 1088. bölümü yayınlandı.

The One Piece duyurusunu sizler nasıl karşıladınız? 25 yıllık maceranın yepyeni bir anime uyarlaması ile gelecek olması hakkındaki Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İspanya'daki 6.000 Yıllık Mezar Yamyamlık Şüphesi Doğurdu

İspanya’da Parçalanmış Cesetlerle Dolu 6.000 Yıllık Mezar Gündem Oldu: Yamyamlık İhtimali Değerlendiriliyor

Jujutsu Kaisen Mangası Final Çıkış Tarihi Belli Oldu

“Jujutsu Kaisen”in Yaratıcısı, Manganın Ne Zaman Sona Ereceğini Açıkladı