in , , ,

“One Piece”in Egghead Bölümleri Netflix’e Geliyor: Açılış ve Bitiş Jenerikleri Paylaşıldı

One Piece animesinin Egghead bölümleri Netflix’te yayınlanacak. Hayranlarca uzun süredir beklenen bölümlerin yeni jenerikleri de ortaya çıktı.

One Piece Egghead Bölümleri Netflix'e Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

One Piece animesinin Egghead arc bölümleri Netflix’te de yayınlanacak.

One Piece’in uzun zamandır beklenen sonraki bölümü Egghead arc, 7 Ocak 2024’te resmen başladı ve 25 yıllık ünlü seride Final Saga’nın başlangıcını işaret eden prömiyer bölümüyle hayranları büyük bir merakta bıraktı. Her pazar günü Japon televizyon kanallarında haftalık olarak yayınlanan bölümler, Crunchyroll ve Funimation’da da hızla yayına giriyor. Ancak Netflix sürpriz bir açıklamayla, Egghead bölümlerinin önümüzdeki haftadan itibaren platformlarını süsleyeceğini açıkladı.

Netflix’in bu hamlesi dünya çapındaki hayranlar için hoş bir sürpriz oldu. Kalan bölümlerin de yakın gelecekte platformda yayınlanabileceğine ilişkin spekülasyonlar ortaya çıktı ancak bu gelişmeyle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı.

- Reklam -

Netflix’in resmi X sayfası Egghead Arc’ın 13 Ocak 2024’ten itibaren izlenebileceğini doğruladı. Yayın zaman çizelgesiyle ilgili ayrıntılar gizli kalsa da, bölümlerin haftalık bir düzen izleyeceği ve ilk yayınlarından kısa bir süre sonra Netflix’te yayınlanacağı tahmin ediliyor.

One Piece Egghead Bölümleri Netflix'e Geliyor

One Piece ve Netflix arasındaki işbirliği, özellikle live-action türünde övgüyle karşılanan dizisi ile serinin popülaritesini önemli ölçüde artırdı. Bu başarı anime uyarlamalarındaki live-action lanetini kırdı ve kısa sürede 2. sezon onayını aldı.

Netflix tüm bunların yanı sıra East Blue Saga’nın The One Piece başlıklı yeniden uyarlaması için WIT Studio ile bir ortaklık kurduğunu da kısa bir süre önce duyurmuştu. Toei Animation’ın orijinal uyarlamasının 25. yıldönümünü kutlayan bu proje, küçük değişikliklerle de olsa sevilen hikâyeye yeni bir bakış vaat ediyor.

One Piece Egghead Bölümleri Ne Anlatıyor?

Egghead’in açılış bölümü olan 1089, Dünya Hükümeti’nin Sabo’yu ortadan kaldırmak için aldığı sert önlemlere tanıklık ederek sığınak adasının yok edilmesiyle sonuçlanan yoğun bir anlatıya zemin hazırladı. Eş zamanlı olarak Hasır Şapka Ekibi, muhtemelen Hükümet’in yıkıcı arayışlarının bir sonucu olarak devasa bir su sütunu içinde sıkışıp kalmış Jewelry Bonney ile karşılaştı.

- Reklam -

Serinin bu son aşaması, hayranların One Piece dünyasının geçmişi hakkında sahip olduğu en büyük sorulardan bazı boşlukları dolduracak ve bazı tanıdık yüzlerin animeye geri döndüğünü görecek. Tüm bunlar yılın ilk yeni bölümüyle birlikte yayınlanan yeni açılış ve bitiş jeneriklerinde de gözüküyor.

Egghead Arc’ın yeni açılış teması, aslında animenin ilk açılış teması olan “We Are!”ı seslendiren Hiroshi Kitadani tarafından hazırlandı ve “A–su!” başlığını taşıyor. Yeni bitiş teması ise yine animenin ilk finali olan “Memories”i seslendiren Maki Otsuki tarafından hazırlandı ve “Dear Sunrise” başlığını taşıyor.

YouTube video

(Açılış jeneriğini YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

YouTube video

(Bitiş jeneriğini YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

One Piece’in yeni bölümlerinin Netflix’e gelecek olması konusundaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla anime haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: SportsSkeeda

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Opening tırt, ending çok güzel olmuş. Epey duygulandırdı.

    Egghead bence şu ana kadar iyi bir arc olmadı ancak epey hareketliydi. Pek çok top tier karakteri aksiyonda gördük, görmeye devam ediyoruz. Epey duygusal yürek parçalayan bir Kuma flashbacki izledik.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ay Kaynaklari Somurusu

Bilim İnsanları Uyardı: Ay Kaynaklarının Kontrolsüzce Sömürülmesi, Geri Dönüşü Olmayan Kayıplara Yol Açabilir

2024 Altın Küre Kazananları Açıklandı

2024 Altın Küre Kazananları Açıklandı: İşte Geceye Damga Vuranlar