in ,

Özgü Namal 9 Yıl Sonra Oyunculuğa Geri Dönüyor: İşte Yer Alacağı Yeni Proje

Özgü Namal 9 yıllık aranın ardından oyunculuk kariyerine geri dönme kararı aldı. Ünlü sanatçı, “Kızıl Goncalar” dizisinde Özcan Deniz ile başrolü paylaşacak.

Özgü Namal Oyunculuğa Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Özgü Namal uzun süren sessizliğini yeni bir dizi projesi ile bozuyor. Yıldız oyuncu, 9 yıllık aranın ardından şimdilik Kızıl Goncalar adıyla anılan yapımın kadrosuna dahil oldu.

Oyunculuk kariyerine ilk olarak 1997 yılında başlayan Özgü Namal, ilk büyük çıkışını 2000 yılında yayınlanan Yeditepe İstanbul adlı diziyle yaptı. Ancak izleyiciler ismini asıl olarak Kurtlar Vadisi’ndeki Elif rolüyle akıllara kazıdı. Namal son olarak 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Merhamet dizisinde rol almıştı. Merhamet sonrası Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında da jürilik yapmıştı.

2014 yılında Ahmet Serdar Oral ile evlenen Özgü Namal, oyunculuğa büyük bir ara verdi ve bu sırada 2 çocuk sahibi oldu. 2020’de ise eşi kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti. Bu süre zarfında ekranlardan tamamen uzakta kalan oyuncu, 9 yıllık aranın ardından yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Özgü Namal Oyunculuğa Geri Dönüyor

Proje detayları henüz tam olarak netleşmese de birçok yapımcının peşinde olduğu oyuncu ile Gold Film’in patronu Faruk Turgut’un el sıkıştığı öğrenildi. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Namal’ı heyecanlandıran Kızıl Goncalar adlı projenin senaristi ise daha önce Vatanım Sensin, Atatürk ve Kulüp dizilerinin de senaryosunu kaleme almış olan Necati Şahin.

Özgü Namal’ın Yeni Dizisinde Alacağı Ücret Belli Oldu

Kısa süre önce yapılan duyuru sonrasında Özgü Namal’ın partnerinin Özcan Deniz olacağı ve Kızıl Goncalar’da birlikte başrolde yer alacakları açıklandı. Şimdi de Namal’ın yıllar sonra televizyona geri dönmesine neden olan projeden alacağı ücret ortaya çıktı.

- Reklam -

Özgü Namal 9 Yıl Sonra Oyunculuğa Geri Dönüyor: İşte Yer Alacağı Yeni Proje

Müge Dağıstanlı’nın 10Haber sitesindeki haberine göre, Özgü Namal’a bölüm başına ödenecek ücret 700 bin TL olacak. Oyuncu, dizide Meryem adlı karaktere hayat verecek. Proje için yıllar sonra İstanbul’a dönüş yapacak olan Namal’ın setteki çalışma saatlerinin de 7 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğuna vakit ayırmak adına uygun bir şekilde düzenlenmesini istediği ve yapımcıların da bunu kabul ettiği söyleniyor.

Şu an için dizinin Fox TV’de yayınlanacağı söyleniyor. Ancak çekimlerin ne zaman başlayacağı ya da yapımda başka hangi yüzlerin yer alacağı gibi bilgiler paylaşılmadı.

Siz Özgü Namal’ın oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Viking Mezarı Buldu

Evinin Bahçesinde Kazı Yaparken Şans Eseri 1.100 Yıllık Viking Mezarı Buldu

Fransa Polisi Gözetim Yetkisi

“1984”ü Anımsatan Hamle: Fransa Polisi Şüpheli Kişilerin Telefon Kameralarına ve Mikrofonlarına Uzaktan Erişebilecek