in ,

Henüz İkinci Filmi Vizyona Girmemişti: “PAW Patrol 3” Geliyor

PAW Patrol 3 filmi için yeni ışık yandı. Ünlü çizgi diziden uyarlanan yapım, ikinci macerası “PAW Patrol: The Mighty Movie” vizyona girmeden devam hikâyesini garantiledi.

PAW Patrol 3 Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

PAW Patrol 3 filmi için çalışmalar başladı. Paramount Pictures serinin üçüncü yapımına erkenden yeşil ışık yaktı.

Spin Master Entertainment 2013 yılından beri devam eden popüler animasyon dizisi PAW Patrol 2021’de beyaz perdeye taşınmıştı. 26 milyon dolarlık bütçesiyle 144 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ilk filmin ardından ikinci filmin onayı hızlı çıkmıştı.

Şimdi ise PAW Patrol: The Mighty Movie başlıklı ikinci macera perdeye konuk olmadan PAW Patrol 3’ten hayranları sevindiren haber geldi.

- Reklam -

İlk iki filmin yönetmeni Cal Brunker, üçüncü macerayı yönetmen için yapıma geri dönecek. Ancak şimdilik yeni filmin konusu ve karakterlerine dair detaylar henüz açıklanmadı.

PAW Patrol 3

PAW Patrol 3 büyük olasılıkla Adventure City’de geçecek. Bununla birlikte yapımın seslendirme kadrosunda da değişiklikler olabileceği konuşuluyor.

PAW Patrol 3 Filmi Erkenden Onaylandı

Yönetmen Cal Brunker’ın yakında vizyona girecek olan The Mighty Movie adlı yapımı; Adventure City’ye düşen bir meteor nedeniyle süper güçler kazanan yavru köpeklerin yeni hikâyesini konu alacak.

Variety’nin haberine göre Paramount Pictures serinin üçüncü filmine şimdiden yeşil ışık yaktı. PAW Patrol 3 hakkında şu anda pek fazla detay bilinmiyor. Ancak serinin ilk iki filmi, gelecek maceraya dair bazı ipuçları sunuyor.

- Reklam -

Yeni yapımda ekibin Chase, Marshall, Skye, Rubble, Rocky ve Zuma’dan oluşan çekirdek üyelerinin geri dönmesi bekleniyor. Ancak karakterlerin çoğu dönse de seslendirme sanatçılarının değişme ihtimali gündemde. İlk filmdeki bazı sanatçılar, ikinci filmdeki rollerini yinelememişlerdi.

PAW Patrol 3 Film

Serinin ikinci filminin seslendirme kadrosunda Hank rolünde James Marsden, Janet rolünde Kristen Bell, Sam Stringer rolünde Lil Rel Howry, Kitty rolünde Chris Rock, Delores rolünde Kim Kardashian gibi yıldızlarlar yer alıyor. Ancak bu oyunculardan kimlerin üçüncü yapımda yer alacağı şu an için bilinmiyor.

PAW Patrol: The Mighty Movie filmi 29 Eylül 2023 tarihinde sinemalarda gösterime girecek. Serinin üçüncü filmi ise 2026 yılında izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmlerin uyarlandığı animasyon dizisi ise şimdilerde 10. sezonu ile ekranlardaki yerini alıyor.

PAW Patrol 3 için şimdiden onay verilmesini siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mike Flanagan Yeni Korku Dizisi "The Fall of the House of Usher" ile Zirveye Tırmandı

Mike Flanagan, Edgar Allan Poe Uyarlaması Yeni Korku Dizisi ile Kariyerinin En İyi Puanlarını Aldı

Percy Jackson 7. Kitap Geliyor: Rick Riordan Duyurdu

Yunan Mitolojisinden İlham Alan “Percy Jackson” Serisinin 7. Kitabı “Wrath of the Triple Goddess” Geliyor