in ,

Başrolünde Samara Weaving’in Oynadığı Korku Yapımı “Ready or Not”ın Devam Filmi Geliyor

“Ready or Not 2” filmi için hazırlıklar başladı. “Saklambaç”ın devam macerasında yönetmen koltuğuna Adam Robitel geçiyor.

Ready or Not 2 Filmi - Samara Weaving
- Reklam -
- Reklam -

Ready or Not 2 filmi yönetmenini buldu. Searchlight Pictures imzalı korku komedisi, yola Escape Room ile tanınan Adam Robitel ile devam ediyor.

Türkiye’de Saklambaç adıyla vizyona giren 2019 yapımı Ready or Not’ın devam filmi için hazırlıklar başladı. 6 milyon dolarlık bütçesiyle dünya gişesinde 57,6 milyon dolar hasılat elde eden ilk yapım; Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisi tarafından yönetilmişti.

Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Elyse Levesque, Nicky Guadagni ve Henry Czerny gibi isimleri bir araya getiren Ready or Not; düğün günü kocasının ailesinin “geleneksel” oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kalarak geçiren Grace’in hayatta kalma hikâyesini konu alıyor.

- Reklam -

Ready or Not 2 Film - Saklambaç - Samara Weaving

Yeni haberlere göre Searchlight Pictures, 2019 yapımı Ready or Not’ın devam macerası için harekete geçti.

“Ready or Not 2” Filmi Yönetmen Değişikliğiyle Geliyor

Devam macerasında korku filmi Escape Room ile adını duyuran Adam Robitel başa geçiyor. Babylon, Guns Akimbo ve Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ile tanınan Samara Weaving’in de Grace rolünü yinelemek üzere maceraya geri dönmesi bekleniyor.

İlk filmin yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ise Chad Villella ile birlikte projeye yapımcı olarak katkı sunacaklar. Devam macerasında senaryoyu kimin yazacağı şu an için açıklanmamış olsa da beklentiler ilk filmin yazarları Guy Busick ve R. Christopher Murphy’nin geri döneceği yönünde.

- Reklam -

Ready or Not 2 Filmi - Saklambaç - Samara Weaving

Yeni filmin yönetmeni Adam Robitel, korku türünde deneyimli bir isim. 2014 yapımı The Taking of Deborah Logan ile çıkış yapan Robitel; sonrasında Paranormal Activity: The Ghost Dimension’da senarist olarak görev aldı. Bağımsız korku yapımlarıyla tanınan Blumhouse için çalışan yönetmen, ayrıca bir başka korku filmi Insidious: The Last Key’nin de yönetmenliğini üstlendi.

Öte yandan Samara Weaving’in şu sıralar E.L. Katz imzalı korku filmi Azrael, gerilim filmi Borderline ve Netflix dizisi Little Sky’daki rolleri nedeniyle yoğun bir programı var. Ancak yine de beklentiler 32 yaşındaki Avustralyalı yıldızın Ready or Not 2 için geri döneceği yönünde.

Ready or Not 2 filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Coming Soon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harlem Ritmi - Colson Whitehead kapak

Colson Whitehead İmzalı Suç Romanı “Harlem Ritmi” Raflardaki Yerini Alıyor

Büyü Animeleri: Sihir Temalı En İyi 10 Anime

“Harry Potter” Severlerin Kaçırmaması Gereken Büyü ve Sihir Temalı 12 Anime