in , ,

Benicio Del Toro ve Justin Timberlake’li Polisiye Filmi “Reptile”dan Yeni Fragman

Reptile fragmanı paylaşıldı. Netflix’te yayınlanacak polisiye türündeki filmin başrollerinde Benicio Del Toro ve Justin Timberlake yer alıyor.

Reptile Fragmanı: Benicio Del Toro Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Reptile fragmanı yayınlandı. Netflix, polisiye, gerilim ve suç türündeki yeni filmin başrolünde Benicio Del Toro yer alıyor. Yapım ayrıca Justin Timberlake ve Alicia Silverstone gibi tanınmış isimleri de kadrosunda barındırıyor.

Film, Grant Singer’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve polisiye gerilim türündeki Reptile’ın başrollerinde yer alan Del Toro, Timberlake ve Silverstone’un yanı sıra ayrıca Michael Pitt, Ato Essandoh ve Domenick Lombardozzi gibi yetenekli isimler de yardımcı rollerde yer alıyor.

Reptile Fragman

- Reklam -

Fragman, sert mizaçlı bir dedektifin (Benicio Del Toro) New England’daki vahşi bir cinayeti çözmeye çalışmasını konu alıyor. Genç bir emlakçının öldürülmesiyle başlayan soruşturma, sıradan bir cinayetin ötesinde karmaşık ve gizem dolu bir hikâyeye dönüşüyor. İzleyiciler, kurbanın erkek arkadaşı (Justin Timberlake) ve diğer şüpheliler arasındaki gerilimi ve dedektifin kendi hayatındaki sırları keşfetme çabalarını fragmanda yakından gözlemleme fırsatı buluyor. New England’ın sert dedektifi Nichols, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir davanın peşinde yılmadan koşarken, kendi hayatındaki yanılsamaları da yıkmaya başlar.

Reptile Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gizemli bir cinayet, sert bir dedektif ve hayal bile edilemeyecek kadar tehlikeli bir gerçek… Benicio Del Toro, Justin Timberlake ve Alicia Silverstone’un başrollerde yer aldığı REPTILE, 6 Ekim’de yayında.

İlk olarak 2023 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyer yapacak ve ardından 6 Ekim 2023 tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. 14 Temmuz’da başlayan ve oyuncuların projelerini tanıtmalarını engelleyen SAG-AFTRA grevi nedeniyle birçok stüdyo yakında gösterime girecek filmlerini erteledi.

- Reklam -

Reptile Fragmanı: Benicio Del Toro Başrolde

Örneğin Sony’nin Kraven the Hunter’ı ertelemesi ve Searchlight Pictures’ın Poor Things filmini geri çekmesi de buna dahil. Her iki stüdyo da aynı şeyi gelecek diğer filmler için yapmayı düşünüyor. Warner Bros’un da sonbaharın en büyük gişe rekortmeni olmaya aday Dune 2’yi ertelemeyi düşündüğü bildiriliyor. Tüm bu gecikme ve belirsizliklerin ortasında Netflix, yıldızların tanıtım yapamamasına rağmen filmleri yayınlamaya devam ediyor, ancak bu durum filmlerin performansını etkilemiyor gibi görünüyor.

Reptile’ın resmi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Imaginary Fragmanı: Yeni Anime Filmi

Studio Ghibli Çalışanlarının Kurduğu Stüdyonun Yeni Anime Filmi “The Imaginary”den İlk Fragman

Starfield Hakkında Detaylar

Uzay Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu “Starfield” Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı