in , , ,

Studio Ghibli Çalışanlarının Kurduğu Stüdyonun Yeni Anime Filmi “The Imaginary”den İlk Fragman

The Imaginary anime filminin ilk fragmanı yayınlandı. Studio Ponoc imzalı yapım, A.F. Harrold’ın ödüllü çocuk romanından uyarlandı.

The Imaginary Fragmanı: Yeni Anime Filmi
- Reklam -
- Reklam -

The Imaginary fragmanı paylaşıldı. Yeni Studio Ponoc anime filmi, büyülü bir dünya ile fantastik macera temalarını bir araya getiriyor.

Ünlü anime stüdyosu Studio Ponoc, Studio Ghibli’nin eski çalışanları tarafından kurulan bir stüdyo. Şimdiye dek Mary ve Cadı Çiçeği ve Mütevazı Kahramanlar: Yengeçler, Yumurtalar ve Görünmez İnsanlar gibi yapımlarla adını duyuran stüdyo, şimdi de yeni ve heyecan verici bir filmle geri dönüyor.

Film, yazar A.F. Harrold ve çizer Emily Gravett’in aynı adlı çocuk romanından uyarlandı. İlk olarak 2014 yılında yayınlanan İngiliz çocuk romanı o zamandan beri eleştirmenlerin beğenisini kazandı ve birçok önemli ödüle aday gösterildi ve kazandı. Söz konusu roman, 2017 yılında Hayali adıyla Kırmızı Kedi Çocuk tarafından Türkçeye de kazandırılmıştı.

- Reklam -

The Imaginary Fragmanı: Yeni Anime Filmi

Fragman, The Imaginary adlı anime filminin büyülü dünyasını gözler önüne seriyor. Eğlenceli ve fantastik öğeleri bir araya getiren görüntüler, değişen ve ortaya çıkan çevrelerin epik görüntülerini içeriyor. Ayrıca, korkutucu bir karakterin ağzının korkunç bir şekilde değiştiği sahne, stilize edilmiş Dünya’nın tasviri ve iki farklı renkte gözlere sahip konuşan bir kedi gibi detaylar da dikkat çekiyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Imaginary Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Anime filmi, Amanda ve onun hayal ürünü arkadaşı Rudger etrafında dönüyor. Filmin 90 saniyelik fragmanının yayınlanmasının yanı sıra, toplam yedi oyuncudan oluşan filmin ana Japon seslendirme kadrosu da açıklandı. Ana oyuncu kadrosu ve karakterleri şu şekilde:

- Reklam -
  • Rudger rolünde Kokoro Terada
  • Amanda rolünde Rio Suzuki
  • Lizzie rolünde Sakura Ando (Amanda’nın annesi)
  • Emily rolünde Riisa Naka
  • Zinzan rolünde Takayuki Yamada (konuşan kedi)
  • Granny Downbeat rolünde Atsuko Takahata (Amanda’nın büyükannesi)
  • Mr. Bunting rolünde Issey Ogata (kötü karakter)

Studio Ghibli Çalışanlarının Kurduğu Stüdyonun Yeni Anime Filmi "The Imaginary"den İlk Fragman

The Imaginary, 15 Aralık 2023 tarihinde Japonya’da vizyona girecek. Başlangıçta 2022’nin üçüncü çeyreğinde yayınlanması planlanan film, üretim yöntemlerinden kaynaklanan zorluklar ve COVID-19 pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Yayınlanan son fragman filmin 15 Aralık Cuma günü vizyona gireceğini teyit ediyor. Yapımın uluslararası gösteriminin 2024 yılı içerisinde olması tahmin ediliyor.

Filmin yönetmeni Yoshiyuki Momose ve yapımcısı Yoshiaki Nishimura, sadece bu film özelinde değil aynı zamanda stüdyonun önde gelen isimleri olarak tanınıyor.

The Imaginary  isimli yeni anime filminin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Germakoçi - Uğur Erbaş | Haftanın Kitabı #283

Germakoçi – Uğur Erbaş | Haftanın Kitabı #283

Reptile Fragmanı: Benicio Del Toro Başrolde

Benicio Del Toro ve Justin Timberlake’li Polisiye Filmi “Reptile”dan Yeni Fragman